"Візитівка вчителя ГПД"

Про матеріал
Розвиток творчих здібностей молодших школярів; Збагачувати морально-духовний розвиток дитини; Згуртовувати дитячий колектив; Спрямовувати на добрі і корисні вчинки.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Біла. Світлана Миколаївна. Вихователь групи продовженого дня. Освіта: вища, Дніпропетровський хіміко- технологічний інститут, 1993 р. Педагогічний стаж: 7 років. Девіз: «Можна зорі розсипати в небі. Можна вітер спинити на мить. Та для цього всміхатись треба І світ дитини любить.»Педагогічне кредо: «Щоб бути гарним вихователем, потрібно любити те, що викладаєш і любити тих, кого виховуєш.»Тема досвіду: «Формування згуртованого, працездатного колективу з гармонійним розвитком фізичних і духовних якостей через призму виховательських заходів та інноваційних технологій»Напрямки роботи:- Організація робочого дня вихователя ГПД, як засіб зацікавлення учнів в другу половину дня;- Розвиток творчих здібностей молодших школярів;- Пошук оптимальних способів навчання та виховання;Віддавати пріоритет ігровій інтерактивній діяльності, як провідної в шкільному дитинстві;- Збагачувати морально-духовний розвиток дитини. ВИХОВНА РОБОТА: Гра-подорож «Осінній експрес»Найкраща поробка з природнього матеріалу

Номер слайду 2

Спорт – здоров`я, спорт – це сила, що дає всім дітям крила. Зима – це не тільки пора року. Це – настрій…Уміння та навички: ЯК ВЧИТЕЛЬ:враховую свій та дитячий потенціал;вдосконалюю свої педагогічні, пристосовуючи їх до конкретних вихованців;використовую максимум часу для спостереження за індивідуальністю кожної дитини. ЯК ВИХОВАТЕЛЬ:згуртовую дитячий колектив;дію розважливо, помірковано;- даю можливість дитині діяти самостійно, виправляти помилки;бачу дітей усіх разом і кожного окремо;спрямовую дітей на добрі і корисні справи.

pptx
Додано
10 жовтня
Переглядів
18
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку