Вплив війни на міграційні процеси в Україні

Про матеріал
Презентацію можна використовувати, на уроках географії загальноосвітніх шкіл в 11 класі під час вивченя розділу "Суспільна географія України"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Міграційні процеси від початку війни в Україні

Номер слайду 2

Міграція. Міграція - це процес переміщення через міжнародні кордони або в межах однієї країни, що передбачає будь-яке переміщення людей незалежно від причин.

Номер слайду 3

Міграція Головні чинники які впливають на переміщення осіб – політичні , економічні, природні. ПОЛІТИЧНІ- пов’язані із дискримінацією певних груп людей або ж війнами . ЕКОНОМІЧНІ- люди виїжджають у пошуках роботи , кращих умов життя. Також для здобуття якіснішої освіти . ПРИРОДНІ- зазвичай через стихійні лиха, природні катастрофи .

Номер слайду 4

Міграція під час війни 24.02.2022 кородони були переповнені українцями. Люди тікали через вторгнення росії в Україну . За один день виїхало 150 тис. .

Номер слайду 5

Міграція під час війни За пів року виїхало 6 млн осіб, а за рік 12 млн . Велика частина планує повертатися а частинка не хоче(

Номер слайду 6

Наслідки. Війна наносить великих шкод економіці . Великий відтік населення спричинив нестачу робочої сили . Через це скорочується виробництво , і може бути нестача продуктів. Але західні партнери допомагають нам в усьому .

Номер слайду 7

Дякую за увагу

pptx
Пов’язані теми
Географія, 11 клас, Презентації
Додано
17 березня 2023
Переглядів
361
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку