Вправа "Як змінюється положення Сонця протягом року"

Про матеріал
Метою вправи є закріплення знань про взаємозв'язок між змінами положення Сонця над небокраєм протягом року та про сезонні зміни в погоді.
Перегляд файлу

Опис інтерактивної  вправи на закріплення теми

"Як змінюється положення Сонця протягом року"

Метою вправи є закріплення знань про взаємозв'язок між змінами положення Сонця над небокраєм протягом року та про  сезонні зміни в погоді.

Для виконання інтерактивної дидактичної гри необхідно перейти за посиланням: https://learningapps.org/watch?v=p2jvqbpwc19

Алгоритм виконання:

  • клікнути на порожній прямокутник у тексті;
  • у спливаючому вікні обрати слово чи словосполучення, яке відповідає за змістом реченню;
  • заповнити таким самим чином інші порожні прямокутники;
  • для перевірки вправи натиснути на синій значок у правому нижньому кутку;
  • якщо всі прямокутники заповнені правильно, то вони матимуть зелений колір, а якщо десь допустились помилки і вони отримали червоний колір, то можна повернутись одразу до цього місця і вибрати правильну відповідь.

Після виконання цієї вправи пропоную учням переконатись у тому, що ця інтерактивна гра несе правдиву інформацію, і для того треба зіставити  текст вправи  із текстом підручника (Я досліджую світ : підруч. для 2 кл. закл. загал. серед. освіти (у 2-х ч.) : Ч. 1 / Н. М. Бібік, Г. П. Бондарчук. — Харків : Вид-во «Ранок», 2019.)

https://lh4.googleusercontent.com/fN45SjCQMMflhFwkiDRzNGmUE_B-AhGCw2kaEa7iQiCuUnSVF17afZMGVo1eWvmb8rAwleVW0pG3ftFbfy74BmBX5Wwum55p0tJsU4F4b0-0socOu8CpPQui6f_uc58eHMXTNRaxxs4

docx
Додано
27 липня 2019
Переглядів
4589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку