“Впровадження інноваційних освітніх технологій на уроках географії та біології, як засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників”

Про матеріал
Матеріал містить цікаву інформацію про використання інноваційних освітніх застосунків на уроках географії з метою підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДНЗ “Жашківський АТПЛ” “Впровадження інноваційних освітніх технологій на уроках географії та біології, як засіб підвищення якості підготовки кваліфікованих робітників” Охота Людмила Іванівна

Номер слайду 2

Місце роботи ДНЗ “Жашківський аграрно – технологічний професійний ліцей”

Номер слайду 3

Ідея та новизна досвіду Використання Інтернет-ресурсів дає можливість зробити процес навчання цікавим, підвищує інформаційну культуру здобувачів освіти і розвиває прагнення використовувати всесвітню мережу для самоосвіти. Інноваційні технології дають можливість навчити здобувачів освіти активним способам отримання нових знань, допомагають наблизити до практики, формують предметні компетентності.

Номер слайду 4

Якісна підготовка кваліфікованих робітників потребує творчого підходу викладачів та майстрів виробничого навчання професійно-технічних навчальних закладів до вибору змісту, форм, методів та засобів навчання, максимального використання досягнень сучасної педагогічної науки, нових педагогічних і виробничих технологій. Розвиток сучасної техніки та виробництва неможливий без висококваліфікованих робітничих кадрів, яких готує професійно-технічна освіта.

Номер слайду 5

Настала необхідність переходу від «передачі знань» до «навчання вчитися», «навчати жити». Сучасному учневі не так треба подати тему, як навчити осмислювати її, а він вже потім шукатиме інформацію, яка допоможе реалізувати проблему. Отож, повернути учням інтерес до вивчення спеціальних предметів, зробити навчання цікавим, посилити бажання учитися спонукає до пошуків. Сприяти вирішенню поставлених перед освітою завдань мають інноваційні технології навчання.

Номер слайду 6

Інноваційні освітні технології Використання інтерактивних плакатів

Номер слайду 7

Використання навчальних відеофільмів

Номер слайду 8

Використання QR - кодів

Номер слайду 9

Використання освітніх сервісів на уроках

Номер слайду 10

Використання освітніх сервісів на уроках

Номер слайду 11

Використання освітніх сервісів на уроках

Номер слайду 12

Проведення предметних тижнів

Номер слайду 13

Висновок Інноваційні технології забезпечують підвищення якості освіти а, отже, конкурентоспроможності закладів професійної (професійно – технічної) освіти на ринку освітніх послуг.

ppt
Додано
19 червня 2023
Переглядів
364
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку