Welcome to Ukraine квест

Про матеріал
Матеріал створений з метою залучити дітей до позакласного заходу, покращити знання з англійської мови, заохотити дітей до вивчення історії України англійською мовою.
Перегляд файлу

Тиждень англійської мови

 

Ставлення до іноземної мови як до предме­та на різних етапах навчання в загальноос­вітній школі різне. Так, на початку навчання учні виявляють велику цікавість до предме­та як до чогось нового, незвіданого. Однак до 7—9 класу інтерес знижується, зникає елемент новизни, з'являється усвідомлення того, що вивчення іноземної мови — справа важка. З іншого боку, учні ро­зуміють важливість володіння іноземними мовами в сучасному світі.

У цьому зв'язку велика увага має приділяти­ся позакласній роботі, однією з форм якої є предметний тиждень. Він дозво­ляє систематизувати отримані знання, акти­візувати їх у мові, сприяє підвищенню рівня практичних навичок. Ця форма роботи до­зволяє на практиці здійснити особистісно-орієнтований підхід до навчання і вихован­ня учнів, коли враховуються потреби, мож­ливості й схильності школяра, вирішується завдання розкриття творчих здібностей учнів з різним рівнем підготовки. Проведення предметного тижня сприяє розвитку й під­тримці інтересу учнів до іноземних мов.

 

З 24.10.2016 по  28.10.2016  у Карпилівській ЗОШ І-ІІ ст. пройде Тиждень англійської мови. Протягом тижня буде проведений квест «WELCOME TO UKRAINE», який включає в себе різноманітні заходи, спрямовані на підвищення розвитку інтересу до вивчення англійської мови згідно концепції національно-патріотичного виховання.

Ціль проведення тижня – формування комунікативної компетентності учнів

Для досягнення цілі були поставлені наступні завдання.

  • освітні - розширення кругозору учнів, узагальнення і систематизація знань, підвищення рівня мотивації до вивчення англійської мови;
  • виховні – формування таких якостей особи як толерантність, уміння працювати в команді, поважати думку товариша, уміння слухати, уміння ставити і досягати поставленої мети;
  • розвивальні – розвиток творчих здібностей учнів.

 

Кожен учень може стати учасником квесту. Завдання підібрані згідно вікових особливостей учнів. Квест- це пригода іноземною мовою. Кожен день ( понеділок, середа, четвер, пятниця ) учні 5-9 класів будуть отримувати завдання, повязані з історією та культурою України, на виконання яких у них буде лише один день. До кінця дня учасники повинні відзвітуватися про проведену роботу вчителю англійської мови Сергійчук Л.О. і отримати кількість балів. В останній день пригоди вчителем будуть підведені підсумки квесту і нагороджені переможці.

Day

 FORM 5

 FORM  6

FORM  7

FORM  8

FORM  9

Monday

MIND MAP

Put  the  phrases  of  the  dialogue  in  the  logical  order. Make  up  the  dialogue  and  act  it  out.

 

         Read  the  statements  and  put  true  or  false. If  the  sentence  is  false, correct  it.

 

Do the crossword and guess the key word.

You  can  see  the  scrambled

questions. Put  the  words  in  the  logical  order  to  make  up  the  questions  and  answer  them.

 

Wednesday

Write the holidays into the next tables. Match holidays to their dates.

 

Riddles.

Let’s remember proverbs about Ukraine. Match the beginnings of the proverbs with their endings. Try to guess their meanings. 

 

Read the text. Complete the table about Ukraine.

 

Tell the story about Ukraine using this plan.

 

Thursday

Do the crosswords and guess the rebuses

Friday

Do the projects

 

docx
До підручника
Англійська мова (8-й рік навчання) 8 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
11 серпня 2019
Переглядів
985
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку