Як не брати все близько до серця.

Про матеріал
Деякі люди йдуть по життю, приймаючи все близько до серця та ображаючись на дрібниці. Замість того, щоб дозволити собі жити в гармонії та не перейматися. Про людей, що турбуються за будь-якого приводу, кажуть, що вони ранимі, вразливі і мають тонку натуру. Зазвичай на таких людей можна покластися, вони відповідальні, якщо, звичайно, надмірне хвилювання не завадить їм впоратися із завданням. На жаль, самі вони, якщо не змінять своє ставлення до життя, ризикують у результаті отримати нервовий розлад. Надмірна чутливість до слів або вчинків може дуже негативно впливати на людину. У деяких випадках можна впасти в депресію або навіть захворіти. Беручи занадто близько слова до серця можна заробити неуважність, підвищення тиску, зниження апетиту аж до психологічного розладу. Тому пропонуємо інформацію, про те, як навчитися не приймати все близько до серця та, які установки слід собі дати, щоб дивитися на життя простіше і перестати турбуватися з приводу і без.
Перегляд файлу

Поради,

imageякі допоможуть вам не сприймати все надто близько до серця


image


imageУдосконалюйте почуття гумору

Розвивайте власне почуття гумору. Будь-який конфлікт, будь-яке непорозуміння можна подолати за допомогою гарного настрою.



 

image


Не забувайте про свою унікальність

imageНікому не дозволяйте псувати собі настрій. Якщо ви впевнені в собі, то не зважайте на негативні коментарі та критику. Ви прекрасні своєю унікальністю.

imageБез коментарів - найкращий варіант

Емпатія необхідна

imageЛюди все пропускають через призму власного досвіду. Вони можуть судити навіть про те, про що не мають жодного уявлення. Постарайтеся зрозуміти інших людей. Можливо, критика  приховує в собі любов до вас.



 

 


Не накручуйте себе.

imageРеакція інших може бути зовсім не пов'язана з вами, можливо, вони розсерджені через те, що відбувається в їхньому особистому житті. А негативне ставлення до вас - спосіб позбутися власних проблем.

imageБережіть себе і будьте щасливі.

pdf
Додав(-ла)
Батюк Леся
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
13 березня 2023
Переглядів
1474
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку