Як створити kahoot. Покрокова інструкція

Про матеріал
Як створити kahoot. Покрокова інструкція.
Перегляд файлу

Як створити Kahoot? Покрокова інструкція

 

Cайт https://kahoot.it/ це безкоштовна платформа для створення вікторин та ігор. Звичайно, на сайті є і платні опції, але сьогодні про те, що у вільному доступі.

 І так, якщо ви хочете, щоб ваші учні обожнювали ваш предмет, завжди з нетерпінням чекали на ваші уроки, освоюйте http://kahoot.com швидше.

У браузері відкрити сайт https://kahoot.com,   клікніть на Find out more і далі на Sing up у правій верхній частині екрану.

Далі прослідує не складна процедура реєстрації. І ось ви уже щасливий вчитель, що має унікальну можливість складати свої кахути (вікторини), або використовувати ті, що вже хтось успішно склав до вас і люб’язно надав усім  у вільний доступ.

Спершу потренуйтеся на готових кахутах.  

Варто це зробити так: на ноутбуку чи на стаціонарному комп’ютері зайдіть на сайт  https://kahoot.it/ , потім натисніть Sing up (зареєструватися на сервісі потрібно буде щоразу) і далі As a school teacher (помаранчеву кнопку) . Потім виберіть той тип, за яким ви проходили вперше реєстрацію, відкрийте кимось раніше створений кахут, набравши у рядку пошуку тему і сервіс підбере кілька варіантів кахутів, де буде зустрічатися ваша назва.

 

 

 

 

А паралельно,  на мобільному телефоні (тут ви діяєте як учень) теж зайти на сайт  https://kahoot.it/ .

(Якщо комп’ютерів і мобільних пристроїв з інтернетом у класі достатньо - вибирайте варіант Classic, якщо замало техніки - тоді Team mode (командний режим).

Далі на ПК відкриється конкретно вами вибраний кахут, натисніть Play і давайте відповіді на телефоні, обираючи правильний, на вашу думку варіант із запропонованих.

 

Тепер можна спробувати свої сили. Запитання і варіанти відповідей будуть на екрані монітора, а вибирати правильну потрібно буде на смартфоні. Таким чином, спробувавши кілька разів, ви зрозумієте, що якісь кахути бездоганні, а якісь люди робили не уважно і там є помилки, тому використовувати чужі можна, але завжди потрібно завчасно їх перевірити, записати точну назву, щоб на уроці не тратити на це час.

 Потім настане другий етап, коли ви захочете створити свій кахут. Це виявиться не важче ніж підготувати презентацію до уроку. Для створення нового (власного) кахуту натисніть на Greate (створити новий ).

 

 

Вибираємо тип завдань і вперед створювати власний кахут.

 

Вікно редактора для створення дуже нагадує PowerPoint. Вам залишається лиш відповідно позаповнювати текст запитання, варіанти відповідей і відмітити правильні з них, налаштувати час (не забувайте, грати будуть все ж таки діти, тому дайте їм більше часу на обдумування).

 

 

І на останок зовсім трохи історії. Kahoot! була заснована Йоханом Брандом, Джеймі Брукером та Мортеном Версвіком у спільному проекті з Норвезьким університетом науки і техніки . Вони об'єдналися з професором Альфо Інге Вангом, а згодом приєднався норвезький підприємець Асмунд Фурусет .  Кахоот! була запущена в приватній бета-версії на SXSWedu в березні 2013 року, а бета-версія була випущена для публіки у вересні 2013 року. 

Кахоот! був розроблений для соціального навчання , з учнями, зібраними навколо загального екрану, такого як інтерактивна дошка , проектор або монітор комп’ютера. 

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Безсонова Оксана
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
5 лютого 2020
Переглядів
17279
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку