Як зробити польові квіти з фоамірана найпростіший спосіб

Про матеріал
Польові квіти – улюбленці багатьох жінок. Вони становяться чудовою прикрасою, якщо виконані з якісного фоамірана. Такі композиції можна легко робити на декоративних обідках і шпильках в волоссі, створювати рамки і декорувати ними будинок.Пам’ятайте, що польові квіти завжди чудово гармонують із зеленню трави, тому не забувайте розбавляти квіткову композицію листочками, стеблами і колосками.
Перегляд файлу

Як зробити польові квіти з фоамірана.

Польові квіти – улюбленці багатьох жінок. Вони становяться чудовою прикрасою, якщо виконані з якісного фоамірана. Такі композиції можна легко робити на декоративних обідках і шпильках в волоссі, створювати рамки і декорувати ними будинок.

Якщо почати перераховувати різноманітність найменувань, то не вистачить пальців обох рук. Їх настільки багато, що очі « розбігаються». Виконуючи квіти з матеріалу, необхідно чітко слідувати шаблонами, щоб твір вийшло максимально схоже на оригінал.

Польові квіти не великі і тому їх виконання – копітка детальна робота. Вона вимагає чіткої деталізації, доповнення квітів тичинками, листочками, бутонами і стеблами.

Одним з популярних є « братки», яскравий фіолетово-жовта квітка:

Схема квітки « братки »

З інших ефектних польових квітів можна виділити волошка, який розбавить будь-яку композицію, стане контрастним елементом. Синій волошка чудово поєднується з ромашкою, соняшниками і навіть кульбабами.

https://korisna.co.ua/images/7-2186.jpg

Шаблон квітки кульбабки

Пам’ятайте, що польові квіти завжди чудово гармонують із зеленню трави, тому не забувайте розбавляти квіткову композицію листочками, стеблами і колосками.

Квіти з фоамірана, ромашка, схеми

Ромашка найпростіший квітка і виконання його з матеріалу не вимагає особливих шаблонів , єдина умова, що вимагає дотримання – користуватися нашим круглим того, щоб квіти виходили однаковими за розміром.

Ромашка виконується з білого фоамірана, а її серцевину можна виконати з половини жовтої намистини. Ромашки гарні для декоративного оздоблення та створення прикрас на волосся.

Схема волошки

doc
Пов’язані теми
Технології, Майстер-класи
Додано
4 вересня 2019
Переглядів
1101
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку