Яскраві образи від український етнобрендів

Про матеріал
Презентація дасть змогу познайомити здобувачів освіти з представниками сучасних українських етнобрендів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Яскраві образи від передових Українських етнобрендів

Номер слайду 2

Foberini. Вироби цього бренду актуальні як у свято, так і у будні. Вишиванки Foberini можна часто побачити на таких знаменитостях як Ольга Цибульська, Тіна Кароль, Влада Литовченко, Міс Україна 2013 Ганна Заячківська, Ніна Матвієнко та багатьої інших. Одяг Foberini з автентичними візерунками вже є в бутиках Нью-Йорка, Ізраілю, ОАЕ та Бельгії. Вишиванки бренду представлені у найбільшому універмазі Америки – Macy`s у Вашингтоні. Сукні та вишиванки Foberini легко впізнати – пишні рукави щедро зашиті вишивкою та використання контрастів. Foberini у сучасному дизайні відроджують старовинну вишивку, яка несе в собі сакральну символіку.

Номер слайду 3

Lelitka. Досить молодий український бренд, який поєднує у своїх сукнях та костюмах українські мотиви з іншими давніми національними традиціями і символами. Особливість бренду – стильний дизайн, конструкції різноманітної складності, орнаменти, поєднання кольорів… Це і робить їхнє вбрання унікальним та універсальним водночас.

Номер слайду 4

Птаха. Ще один молодий український бренд стильного одягу з національним орнаментом. Дизайнери весь час експериментують з кольорами та візернуками, завдяки чому кожен виріб вирізняється своєю оригінальністю. Вбрання від “Птаха” – це старовинна вишивка, втілена в новому сучасному дизайні. Бренд створює неповторний стиль сучасної українки – жіночний, автентичний, де кожна деталь образу має значення, а одяг – це більше, ніж просто фасон сукні.

Номер слайду 5

Отаман. Ательє Отаман пропонує стилізований одяг козацької старшини: класичний крій, яскрава вишивка, розширені донизу спідниці. Традиційні мотиви гармонійно поєднують із сучасними тенденціями. Окрім одягу, тут можна знайти взуття, автентичні аксесуари та навіть козацьку атрибутику. Виробник створює одяг та аксесуари в стилі українського бароко, тематикою та етнічними мотивами якого є козацький період. Якісні натуральні тканини, трендові принти, класичні та ексклюзивні орнаменти – основні елементи одягу від “Отаман”.

Номер слайду 6

Korali. Бренд виробляє ексклюзивні вишиванки ручної роботи. Його особливість в тому, що команда працює на замовлення у режимі віртуального ательє. Термін виконання від 2 тижнів до 6 місяців, залежно від складності роботи. Ретельна ручна робота, що поєднує різноманітні техніки оздоблення, забезпечує унікальність кожній вишиванці та говорить про вишуканий смак власниці чи власника. Виробники завжди прислуховуються до своїх клієнтів і втілюють їхні особливі побажання.

Номер слайду 7

Yuliya Magdych. Львівська дизайнерка Юлія Магдич з дитинства захоплюється мистецтвом ручної вишивки. Бабуся Юлії виробляла домоткане полотно, а мама вишивала його, так що створення народного одягу для дизайнерки стало певним продовженням сімейних цінностей. Особливість колекцій національного одягу Юлії Магдич — сучасна інтерпретація. Традиційна народна вишивка з сезону в сезон доповнюється сучасними силуетами одягу і модними барвами. Наряди бренду Yuliya Magdych носить Катя Осадча, Тіна Кароль, Джамала, а також модні трендсеттери з усього світу.

Номер слайду 8

KOZZACHKA by Anya Ko. Засновниця бренду Анна Козак змогла популяризувати свій бренд не тільки на території України, а й за кордоном. Дизайнерка живе і творить в Ірландії, де популяризує одяг з національною символікою. Сучасне прочитання українського стилю в роботах KOZZACHKA by Anya Ko — конструкторні фасони, декларування любові до батьківщини через створення одягу в українському традиційному стилі, а також етична, гуманна та екологічна продукція.

Номер слайду 9

SVITLOУкраїнський колорит дизайнерки Світлана Кубрак і Наталя Шевчук створюють в образах ексклюзивного одягу та аксесуарів з етнічними елементами. Засновниці бренду популяризують старовинні візерунки та рідкісні техніки вишивки шовковою ниткою, поєднуючи це з екологічністю матеріалів. Авторські наряди SVITLO створюються в єдиному екземплярі, що також допомагає бренду відзначитися і виділитися серед широкої різноманітності.

Номер слайду 10

ETNODIMУ команді ETNODIM працює більш як 30 осіб, де кожен по своєму допомагає бренду рухатися вперед і виходити на новий рівень популяризації національного одягу. Завдяки стильним фасонам і гармонійній кольоровій палітрі наряди з українським орнаментом виглядають сучасно і можуть доповнити кожен образ незалежно від святковості або повсякденності.

Номер слайду 11

Chernikova. Етнічні мотиви та сучасні світові тренди — головна орієнтація однойменного бренду української дизайнерки. Любов Чернікова створює одяг в етно-стилі вже понад 10 років і за цей час встигла зробити свій бренд впізнаваним як в Україні, так і далеко за її межами. Під час створення нових колекцій Любов надихається багатством природи та національними традиціями українського народу.

Номер слайду 12

Дякую за увагу 🙂

pptx
Пов’язані теми
Технології, 9 клас, Презентації
Додано
31 серпня 2023
Переглядів
694
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку