Захід "День народження ліцею"

Про матеріал
Сценарій святкування дня народження ліцею розрахований на 30 хвилин (без нагородження грамотами) під час проведення в навчальному закладі для співробітників (між тривогами).
Перегляд файлу

Сценарій святкового концерту на день народження ліцею.

На екрані музична заставка « Випуск ТСН»

    Навчальний заклад, до якого сьогодні прикута наша увага, що там відбувається. Про це і не тільки говоримо у випуску головних новин 24 березня. Вітаю вас, пані і панове. В студії Марина Вільжис.

Музична заставка ТСН

  Сьогодні Державному навчальному закладу «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» виповнилось 79 років. Тож спочатку декілька слів про іменинника.

Музична заставка ТСН

  Ми живемо в дуже складний і важкий час. І не дивлячись на це заклад робить активні кроки вперед. Історія країни, історія роду, історія учбового закладу - це найбільші цінності і забуття цих цінностей великий гріх і провина людства. Діяльність ліцею почалася ще в далекому 1944 році з навчально-курсового комбінату облторготдела на підставі наказу по Наркомторга УРСР від 24 березня 1944 р № 22. Влітку 2003 року на основі наказу Міністерства освіти і науки України № 381 від 13.06.2003 р. ПТУ №41 реорганізоване у Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей.  За 79 років в навчальному закладі змінилося багато керівників. Всі вони віддавали свої сили, розум, енергію і любов рідному навчальному закладу.

Державний навчальний заклад  «Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей» - це поєднання учнів, викладачів, співробітників та випускників.

Увага на екран

Відеоролик «Наш ліцей»

         За всі ці непрості роки торгово-кулінарний ліцей очолювали справжні професіонали своєї справи. Ось вже 10 років цей навчальний лайнер веде уперед __________________ - людина що згуртувала колектив, створила усі умови для творчої діяльності, дала можливість кожному знайти свій власний шлях. Для нього немає дрібниць, чи то стосується питання навчально-виховного процесу, чи  відбору місць проходження учнями виробничої практики, чи то організація заходів для відпочинку співробітників, чи то фарба для стін у холі, чи то начинка для пиріжків…

  І зараз у нас в студії знаходиться директор  Запорізького професійного торгово- кулінарного ліцею ______________________. Будь ласка, декілька слів .

Виступ директора

Нагородження грамотами

  На відео ви побачили кадри ліцею до початку війни. Все змінилось в одну мить для кожного з нас, коли 24 лютого 2022 року близько 4-ї години ранку президент російської федерації у відеозверненні оголосив про "спеціальну військову операцію" . Після звернення за кілька хвилин росія розпочала широкомасштабне вторгнення в Україну з усіх напрямків і масованої ракетної атаки по об'єктах в українському тилу. 

  І тому, сьогодні  ми закликаємо вас згадати у ваших молитвах усіх Героїв, які поклали свої голови за наше майбутнє. Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

Увага на екран (відеоролик «Чуєш, ти чекай мене..)

  Дивлюсь я зараз на гостей, що знаходяться у нашій студії.  Які всі гарні! Скільки працівників віддає сьогодні перевагу національному українському вбранню. Не дарма Україна – це квітуча країна. А наш заклад - це чудова її частина.

Сьогодні в студії наша зіронька Юлія разом із гостем Олександром з піснею «  Україна»

  Запорізький професійний торгово-кулінарний ліцей. Йому сьогодні – 79! Він ще молодий, повний сил. Це священна домівка, а в ньому велика родина, велика сім’я. Ми вдячні всім, хто прийшов на наше свято. Вдячні за вашу підтримку, за вашу щиру вдачу, щиру любов! Дай, Боже, нам здоров’я і щастя в цьому домі. Спасибі за спілкування, за зустріч, за тепло.

А несподіваним подарунком, сюрпризом  для вас буде виступ активних і невтомних патріотів нашого навчального закладу, майстрів сцени, новоявленого гурту «Шанс»

Зустрічайте з шаною і любов’ю номінантів на звання « Наша гордість», лауреатів конкурсу «Де ви таланти?» з народною українською піснею «В саду гуляла..» 

 

Ліцей …. Як гордо звучить це слово!  Ліцей – це своя атмосфера, свої закони, свої традиції! Ліцей – це одна велика родина! Ліцей – це сплеск ідей, фантазій і талантів ліцеїстів та педагогів!

Під українську пісню виходять учні і декламують вірш

№ 1.

Мій ліцей – моя родина,

Завжди тут лине пісня солов’їна,

Тепло і ласка двері відчиняють,

Любов’ю серце ліцеїста огортають.

№ 2

 Наш ліцей –перехрестя науки

Наш ліцей- перехрестя подій

Наш ліцей- перехрестя любові

Наш ліцей- перехрестя –надій

№ 3

 Віват!

Велична Альма-матер

Ти наш священний оберіг

В твоїх стінах перебувати

Велика честь для нас усіх (разом)

Танець « Венздей». Уходять.

Усі артисти виходять на сцену.

Пісня «Хеппи бездей».  Вимикається світло. Вивозять торт зі свічками та феєрверком. Директор задуває свічки.

Дівчина дикламує вірш.

 Кожен день, прожитий у ліцеї – свято,

Хоч нелегко, та надійно і крилато.

І сьогодні знову урочиста дата –

День народження ліцею! Дуже гарна дата!

Захід розрахований на 45 хвилин.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
28 березня 2023
Переглядів
145
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку