«Технологія виробництва продукції кролівництва і звірівництва»
А) 10-15-денному віці
Б) 15-20-денному віці
В) 28-30-денному віці
Г) 30-45-деному віці
А) 1,5-2
Б) 2,5
В) 3,5
Г) 5-6
А) кукурудза
Б) овес
В) ячмінь
Г) жито
А) норка, лисиця, тхір
Б) ондатра, нутрія, кролі
В) песець
Г) єнотоподібна собака
А) шиншила
Б) тхір
В) ондатра
Г) нутрія
А) поросність
Б) кітність
В) сукрільність
Г) тільність
А) інвазійна хвороба
Б) інфекційна хвороба
В) поїдання власного калу
Г) негативна звичка
А) весною
Б) літом
В) будь-коли
Г) пізно восени або взимку
А) 25 дні
Б) 60 дні
В) 28-30 дні
Г) 90 дні
А) нутрія
Б) шиншила, кролі
В) соболь, норка, єнот
Г) ондатра
А) глухими, опушеними;
Б) опушеними, зрячими;
В) сліпими, голими, глухими;
Г) самостійно можуть споживати корм.
А) 10 – 12;
Б) 20 – 24;
В) 6 – 9;
Г) 2 – 3.
А) м’ясо-шкуркові, м’ясні, пухові;
Б) молочні, м’ясні, комбіновані;
В) пухові, молочні, м’ясні;
Г) м’ясо-шкуркові, молочні.
А) 30 дні;
Б) 60-70 дні;
В) 40-80 дні;
Г) 50 дні.
А) еліта, перша, друга;
Б) перша, друга;
В) перша, друга, третя;
Г) еліта, перша, друга, третя.
А) 1 : 8 –10;
Б) 1: 3-4;
В) 1: 5-6;
Г) 1 : 20.
А) стійлове, на вигулі;
Б) зовнішньо-кліткове, шедове, комбіноване, закритого типу;
В) прив’язне, безприв’язне;
Г) групове, індивідуальне.
А) сонячні та теплові удари, гастрит, стоматит;
Б) вушна короста, міксоматоз;
В) рахіт, віспа;
Г) кокцидіоз.
А) І-категорія – круглим клеймом, ІІ-категорія – квадратним клеймом;
Б) І-категорія – квадратним клеймом, ІІ-категорія – трикутним клеймом;
В) І-категорія – трикутним клеймом, ІІ-категорія – круглим клеймом;
Г) І-категорія – трикутним клеймом, ІІ-категорія – квадратним клеймом.
А) грубі, соковиті, добавки;
Б) тваринного походження, рослинні, кормові добавки;
В) рослинні, грубі, комбікорми;
Г) премікси, рослинні, грубі.