Заняття з патріотичного виховання в старшій групі (дистанційне навчання) «Пам´ятні місця мого рідного міста»

Про матеріал
Матеріал для дистанційного навчання, розрахований на дошкільнят старшої групи. Проводиться як онлайн екскурсія вулицями рідного міста: історія, театри, музеї та визначні місця.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентацію підготувалавихователь. КЗДО Кислянський (ясла-сад) «Пролісок»Зайцівської сільської ради. Онищенко Наталія Іванівна Заняття з патріотичного виховання в старшій групі (дистанційне навчання)«Пам´ятні місця мого рідного міста»

Номер слайду 2

Привітання. Доброго ранку сонечко привітне,Доброго ранку небо блакитне,Доброго ранку в небі пташки,Доброго ранку тобі і мені!

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Читання віршаЄ. Железнякова«Рідний дім»Хай живе наш рідний дім! Тепло й затишно у нім. Тут і тато, тут і ненька, І бабусенька рідненька, І веселий наш дідусь Крутить пишний русий вус

Номер слайду 5

Герб Дніпра Дніпропетровської області

Номер слайду 6

Гра-бесіда “Історичний музей”Розглянемо ілюстрації минулого нашого міста1. Якими були вулиці на цьому фото, а на цьому?2. Що зображено на цім фото?3. Чи одинакові будинки сьогодення і старих часів?3. Як раніше спілкувалися люди? Чи були в них телефони?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Ростуть твої масиви і все вище Злітають мрії у своїй меті, Дніпропетровськ, я знаю ти найкраще, Моє найкраще місто у житті!

Номер слайду 9

Фізкультхвилинка“ПОСПІШАЄМО НА ВИСТАВУ”Ми по вулиці ідемо, Гарно всі себе ведемо. Ось і «зебра», - зупинись. Вліво, вправо подивись. Вільно скрізь, машин нема. Йду по «зебрі» прямо я. До театру ми прийшли, Тихо в зал усі зайшли, Зайняли свої місця. Почалась вистава ця

Номер слайду 10

Екскурсія вуличками нашого міста

Номер слайду 11

Музеї

Номер слайду 12

Театри

Номер слайду 13

Дидактична вправа «Місто яке?»Скажемо гарні слова-компліменти про наше місто, яке воно? (діти називають слова і «кладуть» в долоньку вихователю слова: гарне, красиве, зелене, рідне, мальовниче) Висновок: від кожного з нас залежить, яким буде наше рідне місто. То ж давайте ці вогники, які запалили у сердечках, понесемо по життю (прикладають праву долоньку до серця).

Номер слайду 14

Мій рідний край!Моя земля, як тебе не любити: Твоя краса – небо, поля,Сині волошки в житі. 

Номер слайду 15

Підсумок: «Коло побажань» Давайте по черзі скажемо один одному щось приємне, яке подарує настрій на цілий день!

Номер слайду 16

pptx
Додано
1 лютого 2023
Переглядів
742
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку