ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ З теми « ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ»

Про матеріал
ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ З теми « ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ». Матеріали до уроків виробничого навчання за професією "Кухар" кваліфікації 3 розряду.
Перегляд файлу

 

ЗАПИТАННЯ І ЗАВДАННЯ ДЛЯ ПОВТОРЕННЯ

 

З теми « ПРИГОТУВАННЯ СТРАВ З ЯЄЦЬ»

 

 

  1. Які поживні речовини містяться в яйці?
  2. Як класифікуються яйця за терміном зберігання?
  3. Які страви готують з меланжу?
  4. Чому сирі яйця засвоюються гірше, ніж варені?
  5. Які яйця належать до дієтичних, а які – до столових?
  6. Які продукти переробки яєць використовують на підприємствах масового харчування? Дайте їм характеристику.
  7. Як підготувати до теплої кулінарної обробки яйця, меланж, яєчний порошок?
  8. Які способи теплової обробки використовують при смаженні яєць ?
  9. Які загальні правила смаження яєць ?
  10. Чим відрізняються способи варіння яєць? Як використовують варені яйця?
  11. Де використовують і як подають яйця , зварені без шкарлупи?
  12. Чому яйця треба варити при помірному кипінні?
  13. Як приготувати і подати яєчню натуральну?
  14. Чому при приготуванні яєчні натуральної жовток не посипають сіллю?
  15. З якими гарнірами готують яєчню?
  16. Як підготувати продукти, які використовують на гарнір до яєчні ?
  17. Назвати основні правила приготування яєчні з гарніром?
  18. Чому яєчню краще смажити на вершковому маслі ?
  19. Складіть технологічну схему приготування яєчні натуральної.
  20. Чому при приготуванні яєчні з м`ясними продуктами краще не використовувати копчені ковбаси ?
  21.  Які вимоги до якості страв з яєць?
  22.  Чому страви з яєць не підлягають зберіганню?
  23. Які правила подачі яєчн інатуральної, з гарніром ?

 

docx
Додав(-ла)
Лецюк Любов
Додано
19 березня 2021
Переглядів
386
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку