Засідання ПСПП вчителів англійської мови на тему: «Професійна майстерність вчителя іноземної мови як важлива складова розвитку сучасної школи та формування компетентно-успішного уч

Про матеріал
Дана презентація висвітлює елемент методичної роботи , а саме конкретизоване засідання професійної спільноти педагогічних працівників, вчителів англійської мови на актуальну тему «Професійна майстерність вчителя іноземної мови як важлива складова розвитку сучасної школи та формування компетентно-успішного учня 21 ст.»
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Засідання ПСПП англійської мови Кам’янського ліцею Кам’янецької ТГ №2 29.12.2022 Тема: «Професійна майстерність вчителя іноземної мови як важлива складова розвитку сучасної школи та формування компетентно-успішного учня 21 ст.».

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Це український сайт, наповнений авторськими подкастами - короткими, на цікаві теми, озвучениими носіями мови. Ідіоми, бізнес-тематика, різниця між британською та американською англійською, і що найважливіше - подкасти для дітей. Також є додаток Enpodcast, який допоможе вивчати англійську.

Номер слайду 5

Чудовий сервіс для вивчення англійської з нуля. Навчання складається з цікавих інтерактивних вправ з елементами гри. Розробники не відстають, і тому додаток Duolingo є дуже популярним серед початківців.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Поповнення свого словникового запасу, використовуючи комп’ютер, телефон або інший мобільний пристрій. Виконання вправ на відпрацювання читання, письма, сприйняття на слух і використання слів у контексті. Алгоритм цього ресурсу вчителю англійської у цьому допоможе.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

pptx
Додано
19 січня 2023
Переглядів
296
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку