Завдання до уроку "Життя тварин"

Про матеріал

Презентація є додатковим матеріалом до уроку: "Життя тварин". Ця презентація допоможе для закріплення вивченого матеріалу у вигляді гри, під час якої діти за допомогою зашифрованої характеристики повинні вгадати тварину та описати її середовище існування.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Завдання до уроку. Урок: Життя тварин

Номер слайду 2

У природі завжди стільки травоїдних тварин, скільки можуть прогодуватися рослинами, і стільки хижаків, скільки можуть прогодуватися травоїдними.

Номер слайду 3

Четверо тварин проживають у різних середовищах біосфери.

Номер слайду 4

Перша тварина:«Я живу у такому місці, куди проникають окремі промені світла, а нижче розташована вічна темрява. Речовина, у якій я плаваю, тобі добре відома. Вона допомагає мені підтримувати свою вагу. Мене звуть _ _ _ _ _, живу я у _ _ _ _».

Номер слайду 5

Друга тварина:«Я живу в такому місці, де завжди ясно вдень. Зір дуже допомагає мені бачити здобич здалеку, коли я у польоті. Пересуватися тут вміють не всі. Більшість тварин впаде, якщо опиняться у цьому середовищі. Мене звуть _ _ _ _, я живу _ _ _ _».

Номер слайду 6

Третя тварина: «Я ніколи не бачу світла. Місце, у якому я живу, темне та сіре. Але там багато дощових черв’яків, якими я з задоволенням харчуюся. Мене звуть _ _ _ _, я живу у _ _ _ _».

Номер слайду 7

Четверта тварина: «А я живу на межі середовищ: стрибаю по твердій оболонці, плаваю у воді та народжую там дітей, маю зелену гладеньку шкіру. Мене звуть _ _ _ _».

pptx
Додано
19 серпня 2018
Переглядів
1037
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку