Завдання " Префікс "

Про матеріал
Завдання будуть корисними для закріплень знань з теми "Префікс". Подача у вигляді коміксів сприятиме розвитку уяви, фантазії, критичного мислення , а також усного та писемного мовлення. Учні можуть не лише виконувати завдання по темі , а й створювати власні історї.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

…пиши префікс .завдання з української мови

Номер слайду 2

Завдання:- вставте пропущені префікси;- пофантазуйте та вигадайте імена героям;- складіть продовження історій.

Номер слайду 3

Де ти …рвав квітів?Вони хоч не …несені до «Червоної книги?»Звісно ні. Он на тій галявині.…дивись, яку я …малювала листівку.…даруймо квіти та листівку тій сумній дівчинці. Хороша ідея.

Номер слайду 4

Привіт, Аню!Дивись,лелеки …летіли. Вони справжні мандрівники. Так,вони …летіли пів землі. Я теж мандрівниця. …ходила все наше місто.

Номер слайду 5

Потрібно якнайшвидше …писати відповідь. Ура!!!…йшов лист від Сергія.…пишімо про наш шкільний проект. Листа …писали. Потрібно ще …слати. Я залюбки …правлю його.

Номер слайду 6

Сергію, чому ти такий сумний, …хмурений?Вітер …ніс мою повітряну кульку. Не сумуй! Я …ніс тобі іншу. Тримай міцніше,щоб вона не …летіла теж. Дякую! Вона ще яскравіша,ніж моя

Номер слайду 7

Так, але спершу …їдемо до бабусі. Мамо, ми …їдемо в парк?Чудово!Я …дарую бабусі листівку, яку ми з тобою сьогодні …робили.

pptx
Додано
14 березня 2021
Переглядів
270
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку