Завдання з теми:"Приготування страв і гарнирів з круп,бобових і макаронних виробів"

Про матеріал
Завдання для перевірки рівня засвоення навчального матеріалу з теми: "Приготування страв і гарнирів з круп,бобових та макароних виробів"
Перегляд файлу

Завдання

для перевірки оволодіння здобувачами освіти матеріалу уроку виробничого  навчання

з теми «Приготування страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів»

 

  1. Впишіть назви круп які виробляють з пшениці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Від чого залежить тривалість варіння макаронних виробів?

а) від довжини  виробу;

б) від виду виробу;

в) від кількості води.
 

  1. Вода для замочування бобових повинна бути:

а) холодною;

б) гарячою;

в) теплою.
 

  1. Для яких випадків використовують незливний спосіб приготування макаронних виробів?

 

а) для гарнірів;

б) основних страв;

в) запечених страв.

 

  1. Скільки необхідно взяти макаронних виробів для приготування 15 порцій гарніру по 200 г  на порцію, як що привар складає 150% .
     

 

 

docx
Додано
6 квітня 2020
Переглядів
560
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку