Завдання з теми: "Приготування страв і гарнирів з круп, бобових та макаронних виробів"

Про матеріал
Завдання для перевірки володіння здобувачами освіти матеріалу уроку виробничого навчання
Перегляд файлу

Завдання

для перевірки володіння здобувачами освіти матеріалу уроку виробничого  навчання

з теми «Приготування страв і гарнірів з круп, бобових та макаронних виробів»

 

 

  1. Впишіть назви бобових які ми використовуємо для приготування страв та гарнірів

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  1. Скільки необхідно брати води для приготування 1 кг. макаронних виробів зливним способом?

а) 2-3л.

б) 5-6л.

в) 2,2- 3л.
 

  1. Яка тривалість замочування бобових перед варінням?

 

а) 2-3 год.

б) 1-2 год.

в) 5-8 год.
 

  1. Які крупи промивають теплою водою?

 

а) рис, перлову крупу, ячну;

б)манну крупу, гречану;

в) кукурудзяну, пшеничну крупи.
 

 

  1. Скільки необхідно взяти крупи та рідини для приготування 2кг в’язкої рисової каші? .

 

 

 

 

 

 

docx
Додано
6 квітня 2020
Переглядів
578
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку