Збережена вода_збережене життя

Про матеріал
Вода-це основа усього живого. Вода-це ДНК природи Вода-це Божа нагорода Вода-джерело життя,одне із найцінніших багатств людства.Від води залежить не тільки нормальне життя,а й саме існування людства. Вода-це наша мати.Вона тамує спрагу,дає прохолоду,дарує життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вода. Збережена вода-продовжене життя життя7-Б клас

Номер слайду 2

Вода-це сік життя. Це ДНК природи. Це Божа нагорода… Жінка може дати життя кільком людям. Вода-цілим народам мінерал. Представник неживого роду речовина без якої ні туди,ні сюди… Це речовина первісна,що становить матеріальну основу речей.

Номер слайду 3

Вода. РІДКИЙ (вода. ТВЕРДИЙ (лід) Газоподібний(пара)

Номер слайду 4

Світовий океан - безперервний водний простір на поверхні Землі ─ відіграє величезну роль у житті планети. Вода покриває понад 2/3 поверхні Землі. Приблизно 97% усієї води знаходиться в океанах. Планета Земля-блакитна перлина людства

Номер слайду 5

На прісну воду припадає менше 3%. Вона майже вся сконцентрована у снігах і льодох Антарктиди, Арктики, територіях з “вічною мерзлотою”Поширеність у природі

Номер слайду 6

Розподіл води в гідросферіВоди льодовиків Підземні води. Води Світового океану Поверхневі води річок, озер, боліт

Номер слайду 7

Цифри та факти. Пити швидше шкідливо ніж корисно…1. Шипучі напої не рекомендую,мають дуже кисле середовище2. Мінеральною водою зловживати не можна!тільки за порадою лікаря. Джерельна вода найкраща для пиття!Чиста,холодна та корисна!

Номер слайду 8

Вода входить до складу кожної клітини Вода в організмі людини У склистому тілі ока - 99%У мозоку-85%У кістках -20% У эмалі зуба 0,2%Серце-79%Шкіра-64% Без їжі людина може прожити40 днів. Без води на 8 добу помирає.

Номер слайду 9

Скільки ми витрачаємо: туалет-10л. Миття посуду-38л. Деш-20хв-75л. Пральна машина-120л. ННН2 O Так ,що є над чим задуматись…О

Номер слайду 10

Очищення води у побутілід0о. Свода100о. Спараtпл. = 0о. Сtкип. = 100о. СVideo

Номер слайду 11

Вода є однією з найпоширеніших сполук у природі За звичайних умов вода — безбарвна рідина, яка не має запаху і смаку, кипить при температурі 100о. С,замерзає при 0о. Сі має густину 1г/см3.

Номер слайду 12

Вода=Життя

pptx
Пов’язані теми
Географія, 7 клас, Презентації
До підручника
Географія 7 клас (Топузов О.М., Надтока О.Ф., Назаренко Т.Г., Вішнікіна Л.П., Шуканова А.А., Самойленко В.М.)
Додано
12 лютого 2023
Переглядів
190
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку