Збереження води. Презентація

Про матеріал
Презентація на тему : "Вода.Збереження води." При використані , слід вказувати автора)))
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Мій посильний внесок у збереження води. Презентацію робила учениця 5-А класу Омельяненко Вероніка

Номер слайду 2

«Хто не робить внесок у чисте повітря та воду?»Забруднення атмосфери землі досягло рекордного рівня . Шкідливі речовини, що потрапляють в атмосферу в результаті промислової діяльності людини, це стає причиною потепління земної поверхні та забрудненню води. *З книги*

Номер слайду 3

«Чому необхідно берегти воду?»Скидання сміття і нафто-продуктів в Світовий океан призвели до того, що тисячі видів тварин опинилися під загрозою зникнення. Якщо не буде води на всій землі, то всі живі істоти помруть. Отже , це ще раз говорить про те , що ВОДУ ПОТРІБНО БЕРЕГТИ!

Номер слайду 4

Цікаво знати: Коралові рифи по праву вважаються дивом природи. Проте вчені прогнозують, що до кінця нинішнього століття рифи зникнуть з лиця землі в результаті забруднення навколишнього середовища і води. Через струмінь води у крані шириною в голку витікає приблизно 840 літрів води за добу.

Номер слайду 5

Допомога та підказки: Для цього знадобиться порожня консервна банка або пластикова пляшка, чистий гравій, пісок і чиста тканинна серветка. Це може бути носовичок або ганчірочка. Прожарювати пісок необхідно, щоб вбити в ньому хвороботворну мікрофлору. Порядок дій даного способу очищення води в поході. Робимо в дні банки кілька отворів. Простилає тканиною, насипаємо пісок, верхній шар - дрібний гравій. Банку можна підвісити на гілці або просто тримати в руці. Головне, підставити під неї посуд для збору чистої води. Слідкуйте, щоб неочищена вода не переливалася через край«Як вивести брудну воду на чисту?»

Номер слайду 6

!!!ВИСНОВОК!!!Всі ці сумні факти говорять про те, що людям пора навчитися уважніше ставитися до свого спільного дому. Внести посильний вклад в його збереження може кожен з нас. Для цього потрібно: не смітити, дбайливо ставитися до природи і її ресурсів. Не забувати закрити крани на кухні та у ванній, здавати макулатуру, пластик на переробку!

pptx
Додано
22 квітня 2021
Переглядів
1522
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку