Здоровий спосіб життя

Про матеріал
Здоровий спосіб життя це головний ключ до здоров'я Презентація про всі аспекти здорового способу життя
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Здоровий спосіб життя. Вчитель Фізичної культури. Мориляк В. МЗдоровий спосіб життя – шлях до здоров’я

Номер слайду 2

Здоров’я це. Здоров’я – це сукупність фізичних, духовних, соціальних якостей людини, що є основною її довголіття та необхідною умовою здійснення творчих планів, високої працездатності, створення сім’ї, народження й виховання дітей. r

Номер слайду 3

Фізичне здоров’я дає гарне самопочуття, бадьорість, силу. Психічне – дарує спокій та чудовий настрій. Їх можна сформувати тільки шляхом отримання знань і постійної роботи над собою. Для того, щоб зберегти своє здоров’я, треба докладати неабияких зусиль, адже стан здоров’я людини залежить на 20 % від спадковості, на 10 % – від рівня розвитку медицини, на 20 % – від стану довкілля, на 50 % – від способу життя

Номер слайду 4

Складові Здорового способу життя Основними складовими здорового способу життя є:раціональне харчування;фізична активність і загартовування;особиста гігієна;відсутність шкідливих звичок (вживання алкоголю, наркотичних речовин, тютюнокуріння);позитивні емоції;інтелектуальний розвиток;режим праці та відпочинку;самоконтроль за станом здоров’я.

Номер слайду 5

Важливе значення у формуванні здорового способу життя відведене саме раціональному харчуванню, що передбачає насичення організму необхідною кількістю вітамінів, мікроелементів, білків, жирів, вуглеводів, водою, що мають поліпшувати стан здоров’я та підтримувати масу тіла на оптимальному рівні. Окрім цього, необхідною умовою гарного самопочуття та здоров’я людини є відсутність шкідливих звичок.

Номер слайду 6

Рухова Активність Не менш важливими є й рухова активність та регулярні фізичні навантаження, спрямовані на підвищення рівня фізичного розвитку та його підтримку. Пам’ятайте, що спосіб життя має найбільший вплив на стан здоров’я, а здоровий спосіб життя, в свою чергу, закладає фундамент гарного самопочуття, зміцнює захисні сили організму та розкриває його потенційні можливості.

Номер слайду 7

Дякую за увагу!Будьте здорові!

pptx
Додано
5 квітня 2022
Переглядів
741
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку