Зразок твору "Безсмертя і добро, вічність і краса-основа життя людини на землі" (за творами В, Нестайка "Тореадори з Васюківки" і Я. Стельмаха "Митькозавр із Юрківки...")

Про матеріал
Зразок письмового твору після вивчення творів В, Нестайка "Тореадори з Васюківки" і Я. Стельмаха "Митькозавр із Юрківки, або Химера лісового озера"(українська література 6 клас)
Перегляд файлу

Безсмертя і добро, вічність і краса-основа життя людини на землі

У нашому жорстокому і черствому до біди й горя світі як ніколи потрібні добро, краса, милосердя, дружба. Краса людини знаходить своє відображення  в різних вчинках. Кожному з нас потрібен друг. Дружба та єдність-сила, що здатна подолати всі життєві труднощі.

   З вивчених творів стає зрозуміло, що кожен з героїв на все життя запам’ятає смішні, а іноді і сумні історії, які трапилися з ними .Але ніхто й ніколи не забуде своїх друзів, бо друзі дитинства завжди виявляються найщирішими і найдобрішими.

    Павлуша і Ява-веселі невгамовні бешкетники, які своїми  безкінечними вигадками завдають безліч клопотів дорослим. Але все це для того, щоб краще пізнати світ, вони мріють, набираються досвіду, мужніють. І ми разом з ними сміємося та захоплюємося їхніми пригодами, стаємо досвідченішими та оптимістичнішими.

    Митько і Сергій-звичайні школярі-шестикласники. Їх поєднує вік, інтереси, поведінка, риси характеру. Хлопці-справжні любителі природи, великодушні, дотепні, кмітливі, працьовиті, наполегливі. А найголовніше-вони вміють дружити, турбуються один про одного, швидко вирішують конфліктні ситуації.

    Вивчені твори переконують, що всі пригоди, які переживають герої, додають їм віри у власні сили, у підтримку справжніх друзів, доброту, які завжди будуть вічними у людських відносинах.

    Отже, добро , дружба й краса є основою людського життя. Добрим бути зовсім непросто. Доброта з роками не старіє. Добро  і краса як безкрає небо дарує свою благодать кожному, хто поверне до нього своє обличчя.

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1.  Maria
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
19 квітня 2023
Переглядів
19495
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку