Звідки береться електрика у квартирі та будинку: знайомство з Енергійком.

Про матеріал
Презентація до конспекту уроку "Звідки береться електрика у квартирі та будинку" (тема 12) з курсу "Мій енергоефективний будинок" за посібником для 4 кл. К.Р. Сафіуліної Таємниці енергоефективного будинку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ТЕМА 12 Звідки береться електрика у квартирі та будинку: знайомство з Енергійком. Бойкова Наталія Вікторівна Вчитель початкових класів загальноосвітньої школи I-IIІ cтупенів № 35

Номер слайду 2

СМАЙЛИК НАСТРОЮ

Номер слайду 3

ПОЄДНАЙ У ПАРИ

Номер слайду 4

РЕБУС

Номер слайду 5

з нічогоне зникає.і нікуди. Енергіяне виникає

Номер слайду 6

ЗНАЙДИ СПІЛЬНЕ

Номер слайду 7

ДОСЛІД З ГРЕБІНЦЕМ (робота у групах)

Номер слайду 8

ЗАДАЧА У 2018 році половину обсягу електроенергії в Україні виробляли атомні електростанції, а третину - теплові електростанції. Який обсяг електроенергії було вироблено іншими видами електростанцій, якщо загальний обсяг електроенергії склав 160 248 млн. к. Вт/год?

Номер слайду 9

ГРА “Так чи Ні”1. Сьогодні на урок завітав Домовичок та Крутилко. 2. Слово «електрика» походить від слова «електрон». 3. Так називали у Стародавній Греції смарагд. 4. В Україні електроенергію виробляють тільки атомні та теплоелектростанції. 5. У нашій країні є різні види електростанцій, які використовують і відновлювані, і невідновлювані джерела енергії.

Номер слайду 10

pptx
Додано
5 жовтня 2022
Переглядів
239
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку