Звіт молодого вчителя про підсумки роботи

Про матеріал

Звіт вчителя-стажиста - це звіт про підсумки роботи молодого педагога - досягенння, плани, приклади наробок . ВИступ+презентація дозволить допомогти у підготовці до виступу про сою роботу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звіт вчителя -стажиста Учителя історії КУ В-Піщанська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів м. Суми, Сумської області

Номер слайду 2

Мій автопортрет Прізвище, ім’я, по батькові Рокитянська Ірина Іванівна Освіта 2007-2012 рр. - Сумський державний педагогічний університет ім. А.С.Макаренка Спеціальність Історія та практична психологія

Номер слайду 3

Кваліфікація Спеціаліст Посада Учитель історії Педагогічний стаж 1 рік Предмет який викладаю Історія та правознавство

Номер слайду 4

Мрія мого дитинства Я згадую своє дитинство , і в пам’яті з’являються приємні спогади про те, як я мріяла про якісь дуже важливі на той час для мене речі. Ким я мріяла стати.... Варіантів було дуже багато. Спочатку лікарем, потім перекладачем, стюардесою, актрисою і вчителькою... Останні два варіанти приваблювали мене найбільше, та коли підійшов час робити вирішальний крок , я обрала професію вчителя і так склалася доля, що саме це стало справою мого життя.

Номер слайду 5

Перші враження про школу Перший раз у перший клас... Основні питання, які мене хвилювали найбільше ЩО? ДЕ? КОЛИ?

Номер слайду 6

Цікаве зі “шкільної парти”

Номер слайду 7

Педагогіче кредо: іти на урок з радістю, виходити з уроку з приємною втомою. Життєве кредо: Любити життя, і цінувати кожну його хвилину, нести радість, у книгах шукати істину, у людях – мудрість.

Номер слайду 8

Для досягнення цієї мети я виділила для себе ряд правил: Учень повинен вміти самостійно розвивати себе. Вчитель повинен відзначати кожне досягнення учня, не порівнюючи його успіхи з успіхами інших учнів. Вчитель повинен навчати дітей спілкуванню. Якщо трапилося так, що дитині не цікавий урок - нехай буде цікавий вчитель. Хочу, щоб мої учні були здоровими, міцними, сильними, розумними... Намагаюся будувати стосунки з учнями на довірі, любові. Кожен учень по-своєму унікальний, тому що унікальне життя.

Номер слайду 9

Схема моєї професійної діяльності Методична робота Позакласна робота Навчальна робота Семінари. педради, школа молодого вчителя, розробки уроків і виховних заходів. Урок стандартний і нестандартний. Олімпіади, робота з батьками, робота в музейному куточку.

Номер слайду 10

Працюю, впроваджуючи Робота в групах Робота в парах Мікрофон Асоціативний кущ Мозковий штурм Навчаючи, вчуся

Номер слайду 11

Використовую ігрові завдання,як шлях до підвищення пізнавальної діяльності, мотивації учнів до вивчення історії Прийоми та ігри: кросворд вікторина аукціон «Пароль» «Спіймай помилку» «Вірю – не вірю», «Історична дуель» «Хто швидше» « «Пін-понг » «Кмітливий олівець»

Номер слайду 12

ІКТ ВИКОРИСТОВУЮ: -При поясненні нового матеріалу; -Закріпленні викладеного матеріалу; -Як систему контролю та перевірки; -Для тренування конкретних здібностей учня

Номер слайду 13

ІКТ НА УРОКАХ ІСТОРІЇ ТА ПРАВОЗНАВСТВА

Номер слайду 14

Залучаю учнів до різноманітних конкурсів , змагань та виховних заходів Міжнародний конкурс юних істориків Лелека-2015. ІІ етап учнівської олімпіади з історії. Конкурс звітів пошукових загонів за 2013-2014 рр. І етап конкурс у “Майбутнє країни – у мріях дитини”.

Номер слайду 15

Тиждень історії, тиждень правових знань, місячник культури спілкування та поведінки, місячник військово-патріотичного виховання. Концертні програми загальношкільного рівня (до 100 річчя школи, Новий рік, 8 березня, День матері).

Номер слайду 16

Я - класний керівник “Я чекаю завжди, щоб зустріти своїх веселих, войовничих, дивних, добрих і веселих учнів. Я не тільки всім їм бажаю щастя, я все роблю для того, щоб вони були щасливі”.

Номер слайду 17

Я- член колективу Наш колектив для мене - це сім’я педагогів - однодумців, творчих, неординарних, які підтримують, цінують і поважають .

Номер слайду 18

Я- учасник методичної роботи Беру активну участь у шкільних методичних заходах: у роботі шкільного методичного об’єднання, семінарах та педрадах. Постійно підвищую професійний рівень, приділяю час самоосвітній роботі.

Номер слайду 19

Я – учасник школи вчителя - стажиста

Номер слайду 20

Я у позаурочний час Захоплення, які мене надихають

Номер слайду 21

Плани на майбутнє Плани на майбутнє Продовжувати впроваджувати у навчально-виховний процес інноваційні технології навчання Підвищувати свій професійний рівень Підвищувати зацікавленість учнів історією Сприяти розвитку зацікавлених предметом учнів Особливу увагу приділяти обдарованим учням Ніколи не зупинятися на досягнутому

Номер слайду 22

Щоб любові вогонь не згас, Щоб віддати дітям серце і душу, Я щоранку заходжу у клас: Я – учитель, я вчити мушу!

ppt
Додано
12 січня 2019
Переглядів
3990
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку