Звіт про проведення тижня фізики у Рокитнівському ліцеї №2

Про матеріал
Звіт про проведення тижня фізики у Рокитнівському ліцеї №2 Подано план роботи до тижня фізики в ліцеї для кожного класу з 7 по 11. Розписано всі заходи, які проводились в класах та результати цієї роботи.
Перегляд файлу

Звіт про проведення тижня фізики

у Рокитнівському

ліцеї №2

З метою розширення та поглиблення знань школярів з фізики та астрономіі, розвитку їх творчих задатків та виховання інтересу до фізики та астрономіі,   формування обов’язковості, відповідальності, креативності, удосконалення професійної майстерності вчителів цих предметів, обміну досвідом виховної роботи, поповнення методичної скарбнички педагогів з 25.11.2019 по 29.11.2019 у закладі були проведені відповідні заходи.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Заходи були спрямовані на  розвиток творчої фантазії, логічного мислення, вміння орієнтуватися в інформаційному просторі. Протягом тижня були задіяні учні 7-11класів. Учні мали можливість позмагатися у кмітливості, відповідаючи на запитання вікторин, виявити свої вміння.  Цікаві конкурси та змагання не залишили нікого байдужими. Учні готували проeкти та вчилися презентувати свої здобутки.

Всі, хто плідно працював, отримали нагороди. Серед визначних нагород були: сертифікати на право отримати 1 додатковий бал до тематичної атeстаціі, грамоти, солодкі призи.

 

 

doc
Пов’язані теми
Фізика, Позакласні заходи
Додано
2 квітня 2021
Переглядів
813
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку