Звіт про роботу літнього мовного табору 2018р.

Про матеріал
Звіт про роботу літнього мовного табору на базі Євгенівського навчально-виховного комплексу 2018р.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звіт про роботу літнього мовного табору Євгенівського навчально-виховного комплексу Керівник табору: Томко Ю.В.

Номер слайду 2

З 1 по 16 червня 2018 року на базі Євгенівського НВК функціонував літній мовний табір, який відвідували 15 учнів середньої вікової категорії (5-8 кл.).

Номер слайду 3

МЕТА діяльності літнього мовного табору розширення кругозору школярів; розвиток інтересу до вивчення іноземної мови; подолання мовного бар’єру; активізація вживання лексики, вивченої на уроках; збагачення словникового запасу учнів.

Номер слайду 4

Основні засади роботи табору: - поєднання ігрової діяльності з навчальною, використання англійської мови в побуті, іграх, на відпочинку, пікніку; - розвиток комунікативних навичок; - поглиблене вивчення англійської мови.

Номер слайду 5

Основні завдання, поставлені перед початком роботи табору: виховання культури спілкування, прагнення до спілкування англійською мовою, висловлення власних думок та поглядів англійською, розвиток та розкриття творчих здібностей школярів, спонукання до саморозвитку та самовдосконалення. 

Номер слайду 6

01.06 День захисту дітей. The day of kids’ protection. 04.06 Opening ceremony. Церемонія відкриття 05.06 Поїздка в Зелені Хутори 06.06 So many people so many hobbies 07.06 Розвиток діалогічного мовлення (гра «Крокодил», розгадування кросвордів, ігри) 08.06 Movie club. Кіноклуб 09.06 Treasure Hunt (Квест «Пошук скарбів») 14.06 Let’s have a picnic 15.06 Cartoon day 16.06 Урочисте закриття табору

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Відкриття

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Cartoon Day

Номер слайду 14

Let’s have a picnic

Номер слайду 15

Підведення підсумків

Номер слайду 16

Висновок За результами проробленої роботи та виходячи зі завдань, які були поставлені щодо проведення літнього мовного табору можна зробити висновок: - було створено умови для змістовного та цікавого дозвілля дітей, що дало можливість їм творчо розвиватися, духовно та інтелектуально збагачуватися; - діти із задоволенням брали участь у мовному таборі, що відзначалось на їх щоденному відвідуванні та настрої; - через різноманітні ігрові форми роботи учні були залученні до вивчення англійської мови у різних формах діяльності: спортивних змаганнях, проектних роботах, іграх і так далі; - учні зацікавились вивченням англійської мови і в подальшому будуть вдосконалювати та розвивати свої знання з іноземних мов.

ppt
Додано
22 січня 2019
Переглядів
589
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку