Звіт про роботу вчителя під час дистанційного навчання

Про матеріал
Звіт про роботу вчителя зарубіжної літератури, класного керівника Бпід час карантину з 15.02 до 9.04.2021 року в умовах дистанційного навчання
Перегляд файлу

Звіт про роботу

вчителя зарубіжної літератури, класного керівника

Бучко Лідії Василівни

під час карантину з 15.02 до 9.04.2021 року

в умовах дистанційного навчання

За період карантину з 15.02 до 9.04.2021 року проводила дистанційне навчання. Навчально-виховну діяльність здійснювала в онлайн форматі. Найголовнішим вважаю створення комфортних умов навчання, за яких здобувачі освіти відчувають свою інтелектуальну самостійність, успішність.

Для організації дистанційного навчання було створено групу 10 класу в месенджері Viber. Роботу проводила синхронно й асинхронно залежно від теми та цілей уроку. Систематично виставляла в групу теми уроків, цікаві матеріали до них, покликання на відео-уроки. Учні під час карантину  працювали дистанційно, виконували навчальні завдання, проходили тестування. Результати скидали в особисті повідомлення чи звітували про все в телефонному режимі.

За цей період проводила роботу зі шкільною документацією, зокрема класним журналом. Підбирала та розробляла дистанційні завдання по класах відповідно до чинних освітніх програм із зарубіжної літератури. Опрацьовувала різноманітні матеріали до уроків зарубіжної літератури, опрацьовувала готові конспекти уроків і створювала власні, готувала контрольні роботи, тестування, письмові вправи для здобувачів освіти.

Спілкувалася з батьками та учнями 10 класу в телефонному режимі. Консультувала їх щодо організації дистанційного навчання в умовах карантину, наголошувала на необхідності відвідування онлайн-уроків, виконання учнями завдань з навчальних предметів. Проводила години спілкування, присвячені пам’ятним датам, важливим персоналіям в історії нашої країни, бесіди щодо згубного впливу наркотиків й алкоголю на життя людини. Також організувала електронні консультації та безперервну підтримку здобувачів освіти під час навчання в дистанційній формі.

З 22.03.2021 р. до 26.03.2020 року у Верховинському ліцеї імені Дмитра Ватаманюка були проведені весняні канікули. У цей період консультувала учнів щодо подальшої роботи в телефонному режимі.

Самоосвітню діяльність здійснювала за допомогою практичного журналу для вчителів «Зарубіжна література в школі», вебінарів на платформі YouTube, сайту НаУрок. Опрацювала методичні рекомендації щодо організації дистанційного навчання.

 

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. крижановська тетяна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
docx
Додано
24 травня 2021
Переглядів
3217
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку