Звіт провелення тижня англійської мови

Про матеріал
Спілкуватися англійською мовою -це завжди цікаво та пізнавально.Вчителі та здобувачі освіти отримали естетичне задоволення від конкурсів, проектів та змагань.
Перегляд файлу

  Тиждень англійської мови у школі - найцікавіша форма організації навчально-виховного процесу, можливість проявити свої багатогранні здібності як вчителям ,так і учням. Спілкуватися англійською мовою-це завжди цікаво  та пізнавально .

   У нашій школі тиждень  англійської мови проходив з 13 до 17лютого. Девізом тижня було гасло:’’Speak English ,so ,that the world will be a new world’’.

  Учні 9-класу підготували та презентували в кожному класі матеріал про важливість вивчення англійської. Майже всі учні школи  прийняли участь в оформленні “ Валентинками” “Дерева кохання та подяки”. Найкращими вітальними листівками журі визнало роботи Сікори Анастасії( 4-Акл.), Руссо А.( 4-А), Cенчишак Олени(4-А),Кушніренко Єлизавети (9-A ), Торгало Юлії( 9-Акл ).

  У конкурсі на знання англійської  прийняло участь 16 учнів 5-А та 6-А класів. Вони показали свої вміння працювати в команді для досягнення спільної мети. Кращі результати показали учні 6-А класу Нассіф Криста ,Ганага Катерина та Сєніна Олександра.

  Учні початкових класів активно приймали участь у конкурсі “Малюнок англійської літери”, грі “Час “ , ”Бінго” . Вони співали та інсценували дитячу англійську пісеньку  “Five Little Monkeys”, складали  пазли, розгадували сканворди.  З-А , 4-A класи навчалися дистанційно, але гарно виконували пісню на онлайн заняттях .Учні вдосконалювали знання ,вміння та навички отримані на уроках. Найактивнішими були Головко Влада  (2-Акл. ) ,Вергелес Ульяна  ( 2-Б кл.) ,Янчук Ульяна  ( 2-В кл.), Кавуненко Вероніка(4-А кл), Сікора Анастасія ( 4-А кл.),Мельников Костянтин ( 4-А),Ткачова Мирослава (4-A ), Коломієць Єлизавета (4-A ).

  Учні 5-9класів мали змогу віртуально відвідати столицю Великої Британії –Лондон, познайомитися з традиційними англійськими церемоніями ,які століттями зберігаються і є надзвичайно цікавими для туристів, зустрілися з Королевою Єлизаветою ІІ та королівською родиною ,відвідали музей Мадам Тюссо , а на кінець подорожі, дізналися ,які ж страви полюбляють англійці під час різних свят.

  Цікаво пройшли конкурси ” Кращий знавець граматики” та “Творець коміксів”.  Завдання охоплювали вивчений матеріал.18 учнів  змагалися в перекладі прислів’їв та приказок. Кращими були команда    “ Аррles”, журі віддала призові місця за комікси Веліховецькому Д .( 7-А), Нассіфу В .( 7-А)  , Алєксєєву В.(  8-А), Приходько К. ( 8-А ),Торгало Ю.( 9-А .),Шило В.(9-А ). Учні отримали задоволення від конкурсів.

  Виставка “Англійська в повсякденному житті”зацікавила багатьох дітей, вони розвивали навички читання, та впененилися в необхідності вивчення англійської.

   Головною метою проведення тижня було підвищити мотивацію серед учнів до вивчення англійської мови  в школі та розвинути навички говоріння іноземною мовою. Мета була досягнута. Учні отримали естетичне задоволення ,поглибили знання з англійської мови та спробували свої сили у різноманітних конкурсах.

  Дякуємо учням школи за активність та бажаємо й надалі показувати гарні результати.

Good Luck!

 

docx
До підручника
Англійська мова (7-й рік навчання) 7 клас (Карпюк О.Д.)
Додано
26 травня 2023
Переглядів
299
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку