Звіт тижня початкових класів

Про матеріал
Звіт тижня початкових класів допоможе прозвітувати керівнику методичного об'єднання
Перегляд файлу

ЗВІТ

про проведення тижня початкових класів

в Павлівській НСЗШ

у 2017-2018 навчальному році

 

Серед найбільш дієвих способів формування позитивного ставлення до навчання і пізнання є проведення ТИЖНЯ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ.

У Павлівській школі в 2017-2018 навчальному році він проходив з 23 по 27 жовтня.

У проведенні тижня активну участь брали учні 1-4 класів.

Урочисте відкриття тижня пройшло в казковій формі. До школи завітав Буратіно, який відкрив тиждень чарівним ключем та побажав всім учням весело, творчо та активно провести цей тиждень. Також діти познайомилися з планом його проведення.

 

Кожен день тижня мав свою спрямованість.

Понеділок розпочався з Дня книги. Була організована виставка дитячих книжок «Моя улюблена книжка».

Вчитель Дірша І.Б. провела турнір знавців літератури «Книга – криниця мудрості». Учні із задоволенням розгадували загадки про казкових героїв, впізнавали літературні твори за уривками, за допомогою ілюстрацій відгадували назви казок та казкових персонажів, повторювали, як треба поводитися з книгою.

Завершальним акордом дня була інсценізація дітьми віршованої казки «Ріпка». Усі отримали неймовірні емоції від побаченого та почутого.

Другий день – День української родини – розпочався із виставки родинних сувенірів учнів.

 

 

 

 

 

 

 

А в кінці навчального дня вчитель Козін Л.Д. підготувала та провела конкурсно-розважальну програму «Українська родина, як зірка єдина» з метою виховання в дітей почуття гордості за свою родину, шанобливого ставлення до батьків та членів своєї родини, стимулювання інтересу учнів до історії свого роду, сім’ї, бажання робити своїм близьким приємне, де учні мали змогу заспівати українські пісні, розповісти вірші про Україну та родину, згадати українські символи, обереги та родинні цінності.

Осіннім вернісажем «Щедра осінь» розпочався третій день тижня – День природи. Діти презентували те, що вони змайстрували, зробили власноруч із природних матеріалів. Учні проявили художнє уявлення, творчу фантазію, високий естетичний смак.

 

 

 

 

Пізнавальним стало Свято осені, проведене Максимовою Ю.В., що дало змогу згадати природні прикмети пір року, проявити артистизм в інсценуванні пісень про дари осені, здійснити віртуальну подорож осіннім лісом.

День ерудита – четвертий день тижня. Учні в цей день продемонстрували високий рівень інтелекту. Вони були активними, творчими, старанними. Протягом дня діти розвязували дитячі кросворди. Також проходив конкурс на кращий учнівський зошит «Мій зошит - найкращий», переможців якого визначило незалежне журі.

Вчителем Бігун Л.А. була проведена вікторина «Подорож до царства Математики». Учні розв’язували цікаві задачі на кмітливість, виконували завдання для уважних, відгадували різні математичні загадки, ребуси, розвиваючи при цьому логічне мислення. Кращий ерудит Завалипіч Дмитро був обраний капітаном корабля, на якому здійснювалася подорож, а всі учні-«моряки» нагороджені цукерками. Вікторина була захопливою, цікавою та пізнавальною, учням та гостям вона дуже сподобалася.

У пятницю – День безпеки – учні згадали правила безпечної поведінки в школі та вдома, переглянувши на перервах мультфільми телеканалу «Плюс-плюс».

 

 

 

 

 

 

 

Класними керівниками напередодні осінніх канікул були проведені застереження від нещасних випадків.

Завершився тиждень початкових класів урочистим підведенням підсумків «Овації найкращим». Всім активним учасникам тижня та переможцям конкурсів і вікторин були вручені грамоти.

 

 

 

 

doc
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
22 лютого 2019
Переглядів
2796
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку