11 КЛАС календарно-тематичний план
Навчальний модуль «кулінарія»
I семестр
№ |
Кількість годин |
Тема уроку |
Дата |
|
1 |
Ознайомлення з правилами внутрішнього розпорядку в навчальній майстерні та загальними правилами безпечної праці |
|
|
1 |
Вибір та обґрунтування теми проєкту |
|
|
1 |
Вибір та обґрунтування теми проєкту |
|
|
1 |
Робота з інформаційними джерелами |
|
|
1 |
Робота з інформаційними джерелами |
|
|
1 |
Робота з інформаційними джерелами |
|
|
1 |
Робота з інформаційними джерелами |
|
|
1 |
Пошук інформації для проекту. Створення банку ідей. |
|
|
1 |
Пошук нових ідей створення об’єкта проектування. |
|
|
1 |
Пошук нових ідей створення об’єкта проектування. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. Тематичне оцінювання. |
|
|
1 |
Реалізація проекту. Приготування кулінарного виробу. |
|
|
1 |
Економічні розрахунки . Маркетингові дослідження |
|
|
1 |
Економічні розрахунки . Маркетингові дослідження |
|
|
1 |
Технологія формування культури споживання їжі. Технологія сервірування столу. |
|
|
1 |
Сервірування столу. Види столових приборів |
|
|
1 |
Сервірування столу. |
|
|
1 |
Самооцінка, оцінювання виробу. |
|
|
1 |
Презентація проєкту Тематичне оцінювання. Семестрове оцінювання. |
|