16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Про матеріал

16 лютого - ДЕНЬ ЄДНАННЯ

День єднання — свято в Україні, яке відзначають щороку 16 лютого в день єдності українців проти нового акту агресії з боку Росії проти України, яке планувалося в 2022 році.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

16 лютого ДЕНЬ ЄДНАННЯ

Номер слайду 2

Я дитина українська,Українського роду,Українці – то є назва. Славного роду.

Номер слайду 3

День єднання {7 DF18680-E054-41 AD-8 BC1-D1 AEF772440 D}Місце. Засновано Дата Традиції Україна202216 лютого підняття Державного Прапора України, виконання Державного Гімну України

Номер слайду 4

День єднання — свято в Україні, яке відзначають щороку 16 лютого в день єдності українців проти нового акту агресії з боку Росії проти України, яке планувалося в 2022 році.

Номер слайду 5

Офіційно в Україні День єднання відзначають з 2022 року.

Номер слайду 6

Свято встановлено в Україні «З метою посилення консолідації українського суспільства, зміцнення його стійкості в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського, морально-психологічного тиску на суспільну свідомість…»

Номер слайду 7

Історія свята

Номер слайду 8

Ідея Дня єднання виникла на початку лютого  2022 року, коли з'явилася інформація про те, що саме 16 лютого Росія може здійснити повномасштабне вторгнення в Україну. Зовнішні та внутрішні виклики, що постали сьогодні перед Україною, вимагають від кожного громадянина відповідальності, впевненості та конкретних дій.

Номер слайду 9

Цього дня, згідно з Указом Президента України, прийнято проводити: піднятття Державного Прапора України на будинках і спорудах в усіх населених пунктах. проведення закордонними дипломатичними установам України в державах перебування відповідних іміджевих заходів, спрямованих на єднання та підтримку України. виконання о 10-00 Державного Гімну України;

Номер слайду 10

Заспіваймо гімн разом!!!

Номер слайду 11

Слава Україна та Дякую за увагу!💙💛

pptx
Додав(-ла)
Oleksandr Moskalov
Додано
28 лютого 2023
Переглядів
560
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку