365 днів НЕЗЛАМНОСТІ

Про матеріал
Презентація містить матеріал для проведення виховної години до річниці війни: матеріал для розповіді, кросворд, головоломка, уривок з віршу Л. Костенко "Ми воїни".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

365 ДНІВ НЕЗЛАМНОСТІ!24.02.23 Виховна година. Півень О. М.

Номер слайду 2

24 лютого виповнюється 365 днів від початку злочинного повномасштабного вторгнення Російської Федерації в Україну. Цей напад став кульмінацією загарбницької війни, яку Москва розпочала проти України 9 років тому з окупації Криму у 2014 році.

Номер слайду 3

Повномасштабне вторгнення російських військ в Україну остаточно зірвало маску з агресивного путінського режиму, що 9 років прикидався «миротворцем» та «третьою стороною» у війні на сході України, поширюючи на весь світ дезінформацію, брехню про «Донецьку та Луганську народні республіки», які насправді є підконтрольними Москві окупаційними режимами в Донецькій та Луганській областях України. Путін намагався переконати світ, буцімто в Україні триває «громадянська війна».

Номер слайду 4

За рік, що минув від повномасштабного вторгнення, Український народ продемонстрував світові приклади мужності, стійкості, сміливості, кмітливості та єдності перед жорстоким ворогом, що чисельно переважає. Метою російської агресії є не просто загарбання територій, а знищення українського народу. Російська держава офіційно заперечують існування українців як окремої нації, а ті, хто не погоджуються з цим, підлягають фізичному знищенню.

Номер слайду 5

Не маючи спроможності перемогти на полі бою, російська держава-терорист вдається до варварських обстрілів українських міст та критичної інфраструктури. Більшість ракетних атак були націлені на цивільні об’єкти. Руйнуючи нашу енергетику, російські терористи прагнуть спричинити в Україні гуманітарну катастрофу та суспільний хаос, знищити економіку та позбавити міста життя.

Номер слайду 6

Українці вистояли й довели свою спроможність перемагати російську військову агресію. За рік великої війни Збройні сили України захистили Київ, вигнали окупантів з півночі України, провели успішні Харківську та Херсонську наступальні операції. Сьогодні Україна ефективно стримує російську збройну агресію завдяки зусиллям на військовому, дипломатичному, інформаційному фронтах.

Номер слайду 7

Від 2014 року Україна бореться за суверенітет і соборність. Російський агресор тимчасово окупував окремі українські землі. Але всі вони обов’язково будуть звільнені. Україна переможе ворога й відновить територіальну цілісність. Вистояли – переможемо!

Номер слайду 8

Знайдіть слова головоломки, які характерні нашім воїнам ЗСУ. Запишіть їх на сердечках та почепіть на дошку.е к м у ж н і а т ь м е о в г щз ь н р а х о р о б р і й ч м ра в і д в а ж н і и о л ц й я ис м і л и в і п р о ц й і ч с зи н і п г е р і ш у ч і х ж о ср о ь д ш і с с и л ь н і ф п лз н е в к ф і а с н а д і й н іг е р о ї ч н і в р о л о х р до р п к з а в з я т і о п д і чл в о л е л ю б н і ч я ф и ш вмужнігероїчні

Номер слайду 9

1. Як називається герб нашої держави?2. Які гори України ви знаєте?3. Як називається найбільша річка України?4 Який птах є символом України?5. Столиця України?6. Кущ – символ України?7. Збірка віршів Т. Г. Шевченко?Склади слово1234567

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Волонтирова Ю.В.
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
26 лютого 2023
Переглядів
306
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку