4 клас. Презентація Практична робота. Виготовлення гри-колажу «Пори року».

Про матеріал
Тема. Колаж. Поняття про колаж. Комбінування різноманітних матеріалів для створення композиції колажу. Матеріали, інструменти та та пристосування для виготовлення колажу. Практична робота. Виготовлення гри-колажу «Пори року». Мета. Ознайомити учнів з технікою колажу, навчити створювати найпростіші роботи в цій техніці; розвивати творчі здібності, увагу, уяву; виховувати спостережливість, охайність у роботі. Обладнання: картон (для основи роботи), кольоровий папір, ножиці, клей ПВА, тканина, нитки, вата, кольорові олівці, зразки виробів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Правило піднятої руки Правило плеск у долоні

Номер слайду 3

гра «Так-ні»1. На робочому столі має бути порядок. 2. Ножиці для ручної праці повинні мати заокруглені кінці3. Кладемо ножиці так, щоб вони не виступали за край робочого місця4. Ножиці мають бути тупими, а також зі слабким кріпленням.5. Коли ріжеш, широко не розкривай ножиці.6. У процесі різання уважно слідкуй за розміткою7. У процесі роботи тримай матеріал пасивною рукою так, щоб пальці були осторонь від гострого леза.8. Не розмахуй ножицями, ножем, під час різання не ходи, а також не підходь занадто близько до того, хто ними працює.9. Передаємо ножиці тільки у закритому вигляді, кільцями (ручкою) вперед.10. Після роботи ножиці тримай складеними, бажано в чохлі, так само як ніж.11. Клей наносимо на виріб дуже товстим шаром.12. Працюючи з клеєм користуємося пензликом і серветкою.

Номер слайду 4

1. Завжди ми радуємо вас,До підчас свят дарують нас .123456лей. КанинаквітипапІр. Ли. Стяожнц2. Вона натуральна та штучна,Яскраво прикрасить життя. В клітинку буває і в цятку,І одяг із неї, й взуття.3. Щоб жили всі дружно в мирі: Скло, пластмаса, гума, шкіра,—Всіх здружу я, крім людей. Здогадались, хто я ?4. Він кольоровий або білий,В клітинку він або цупкий,Гладкий, пом’ятий та м’який. В житті є кожної людини. Відгадай, хто він такий? .5. Літом виростає, а взимку опадає.6. Два пани наділи одні штани.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

У 20-ті роки ХХ століття техніка колажу набула популярності й досягла свого розквіту

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Фізкультхвилинка

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

— Над чим ми працювали сьогодні на уроці? — У якому століття техніка колажу набула популярності ?- Вдома можете виготовити колаж на іншу тему та з інших матеріалів з яких забажаєте

pptx
Додав(-ла)
Голян Аліна
Додано
17 листопада 2020
Переглядів
2164
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку