68-36 Апарати керування ліфтів

Про матеріал
Пристрої керування ліфтами Пристрій керування ліфтами УЕЛ призначено для керування пасажирськими ліфтами з нерегульованим та регульованим приводом для житлових та адміністративних будівель з одиночним та груповим (в т.ч. парним) керуванням; для управління індикацією та зв'язком; для контролю стану ліфта. Пристрій керування ліфтами УЛ призначено для керування вантажними, лікарняними, пасажирськими ліфтами з нерегульованим та регульованим приводом для житлових та адміністративних будівель з одиночним та груповим (в т.ч. парним) керуванням. Пристрій керування ліфтами ШОК-5901 призначено для керування ліфтами з двошвидкісним електроприводом.
Перегляд файлу

Пристрої керування ліфтами

 

Пристрій керування ліфтами УЕЛ

призначено для керування пасажирськими ліфтами з нерегульованим та регульованим приводом для житлових та адміністративних будівель з одиночним та груповим (в т.ч. парним) керуванням; для управління індикацією та зв'язком; для контролю стану ліфта.

https://karatlift.com.ua/userfiles/modernizaciya/ustr_upravl/UEL.jpg

     Пристрій керування ліфтами УЛ

призначено для керування вантажними, лікарняними, пасажирськими ліфтами з нерегульованим та регульованим приводом для житлових та адміністративних будівель з одиночним та груповим (в т.ч. парним) керуванням.

https://karatlift.com.ua/userfiles/modernizaciya/ustr_upravl/UL.jpg

Пристрій керування ліфтами ШОК-5901

призначено для керування ліфтами з двошвидкісним електроприводом.

https://karatlift.com.ua/userfiles/modernizaciya/ustr_upravl/SHOK.jpg

docx
Додано
11 вересня
Переглядів
9
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку