Акція "Ця рука ніколи не вдарить"

Про матеріал

Акція "Ця рука ніколи не вдарить" в рамках акції "16 днів проти насильства".

Перегляд файлу

Акція «Ця рука ніколи не вдарить» онлайн

       Учні записують відеоролики, як обводять долоньку, або вирізають її, або розмальовують, обов’язково пишуть на ній своє ім’я, роблять фото з долонькою.

Відеоролики:

Учень 1. Відео: Обводить свою долоньку, обов’язково знімаємо, що вийшло на листочку, робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 2. Відео: Вирізає обведену долоньку, робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 3. Відео: Розмальовує вже вирізану долоньку, робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 4. Відео: Пише своє ім’я на вирізаній долонці, робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 5. Відео: Бере вирізану долоньку зі своїм ім’ям та говорить: «Ця рука ніколи не вдарить»., робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 6. Відео: Бере вирізану долоньку зі своїм ім’ям та говорить:  «Наші долоньки не для насильства», робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Учень 7. Відео: Бере вирізану долоньку зі своїм ім’ям та говорить: «Зупинимо насильство разом», робить фото з готовою вирізаною долонькою та з написаним ім’ям на ній.

Далі ідуть слайди фотографій дітей з долоньками, в кінці колаж із долоньок з написом: Ця рука ніколи не вдарить!»

docx
Додав(-ла)
Чухмара Надія
Пов’язані теми
Психологія, Виховна робота
Додано
9 грудня 2023
Переглядів
154
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку