Анімація об’єктів на слайді (продовження) . Інформатика 6 клас.

Про матеріал
Презентація з уроку інформатика 6 клас. Тема : Анімація об’єктів на слайді.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Анімація об’єктів на слайдіВчитель: Лаптєва К. С.

Номер слайду 2

Шаблони презентацій. Шаблон презентації Power. Point — це схема (проєкт) презентації з одного чи кількох слайдів, які оформлені з дотриманням певного задуму. Шаблони і навіть готові презентації різного оформлення та призначення можна безкоштовно завантажити з таких сайтів: Шаблони Power. Point зберігаються у файлах з розширенням .pptx.теми і шаблони Office: templates.office.com• безкоштовні шаблони для Power. Point: www.free-power-point-templates.com• безкоштовні фони для PPT: www.freepptbackgrounds.net• шаблони Power. Point: www.indezine.com• шаблони презентацій PPT: powerpointbase.com; powerpointstore.com• безкоштовні шаблони Power. Point: slidehunter.com

Номер слайду 3

Піктограми в цій колекції ілюструють тло слайда, колірну гаму та стиль тексту кожної з тем оформлення. Достатньо навести вказівник на піктограму, щоб в області відображення слайда одразу побачити відповідне його оформлення. Якщо ж клацнути одну з піктограм, то всі слайди презентації набудуть обраної теми (стилю) оформлення. Теми слайдів. Тема слайда (презентації) — це іменований стиль оформлення об’єктів на слайді: тла, шрифтів, графічних об’єктів тощо. Для зміни теми оформлення окремих слайдів слід відкрити контекстне меню обраної теми і вибрати команду Застосувати до виділених слайдів.

Номер слайду 4

Налаштування тем. Кожна тема презентації чи слайда може бути налаштована добором уподобаних варіантів колірної гами слайда, заповнення тла, шрифту тощо. Для цього потрібно на вкладці КОНСТРУКТОР розгорнути список групи Варіанти та обрати потрібне. Одна й та сама тема оформлення слайда може мати різний вигляд залежно від налаштувань

Номер слайду 5

Анімаційні ефекти об’єктів слайда. Анімація (з фр. animation — оживлення) — це оснащення об’єкта ефектами руху та/або озвучування. Значна кількість анімаційних ефектів може відволікати від змісту презентації та уповільнювати її перегляд.

Номер слайду 6

Анімаційні ефекти об’єктів слайдапоява зображення — ефект із групи Вхід, Збільшення з поворотом; переміщення — ефект із групи Шляхи переміщення, Дуги;змінення кольору — ефект із групи Виокремлення, Потемніння; зникнення — ефект із групи Вихід, Зменшити та повернути.

Номер слайду 7

Додавання ефектів анімації до об’єктів слайда. Для додавання анімаційного ефекту до об’єкта слід: Вибрати об’єкт на слайді. Відкрити вкладку Анімація. Відкрити список ефектів вибором кнопки Додати анімацію у групі Анімація. Вибрати у списку потрібний ефект анімації.

Номер слайду 8

Щоб змінити властивості ефектів анімації з використанням команд зі списку кнопки Параметри ефектів у групі Анімація, потрібно: Вибрати об’єкт, до якого додано ефект. Якщо до об’єкта додано кілька ефектів, то вибрати номер ефекту. Вибрати кнопку Параметри ефектів у групі Анімація. Вибрати потрібне значення у списку цієї кнопки.

Номер слайду 9

Давай пограємо

Номер слайду 10

Підручник : стр 33-36 прочитати. стр 40 питання (1.2) письсово ,прикріпити.

pptx
Пов’язані теми
Інформатика, Презентації
Додано
18 вересня 2023
Переглядів
764
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку