Авторська розробка ДИДАКТИЧНОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ для використання на технологічних уроках

Про матеріал
Авторська розробка ДИДАКТИЧНОГО ІНСТРУМЕНТАРІЮ для використання на технологічних уроках, які можна використати і на уроках обслуговуючої праці, так і на уроках технічної праці, так і в змішаних класах.
Перегляд файлу

image

imageЗБЕРИ ПАЗЛ “Энот”

image


image


image

РОЗГАДАЙ РЕБУС

image

http://rebus1.com/ua/index.php?item=rebus_generator&enter=1

image

image

imageimageimageimageЯкий/яка ти в праці?

ЧАС РУХАТИСЯ

image


image

ВИКОНАННЯ ТВОРЧОГО ПРОЄКТУ «ЄНОТ-Аміґурумі»

image

ЄНОТИ, В’ЯЗАНІ ГАЧКОМ

image

СХЕМИ ДЛЯ ВИШИВКИ

StringArt

image

image

ЄНОТИ З ФЕТРУ

image image

ЄНОТИ З ФАНЕРИ

image

image
М'яке брязкальце-підвіска Энот

image
ОДЯГНИ     ЭнотА

image image image

ЯКИЙ КОЛІР ХУДІ ТОБІ ДО ВПОДОБИ?

ЗНАЧЕННЯ КОЛЬОРІВ

image "Рожева дитина" зазвичай ніжна, слабка, боязка. Така дитина дуже залежить від оточуючих, потребує постійної підтримки. Коли рожевий колір обирає хлопчик, він як особистість виявляється сильнішим.

image" Приземлений, затишний коричневий колір у "коричневих" дітей стає способом створювати свій світ, надійний і закритий, маленький світ, який даватиме відчуття безпеки. Існує багато причин "коричневого" дискомфорту: слабке здоров'я, сімейні негаразди, участь в драматичних подіях.

image"Фіолетові діти" живуть багатим внутрішнім світом і відрізняються артистизмом, вони дуже чутливі. Їх легко загіпнотизувати, вони збудливі. "Фіолетова" дитина прагне справити враження, але при цьому здатна подивитися на себе зі сторони. Вона дуже ранима, більше звід інших потребує підтримки і заохочення.

ЗНАЧЕННЯ КОЛЬОРІВ

image Червоний колір - колір крові, здоров'я, життя, енергії, сили, влади. Ці діти відкриті й активні. Дуже важко батькам з "червоними" дітьми: живими, неслухняними, збудливими, непосидючими, які ламають іграшки. Коли вони виростуть, то висока працездатність визначатиметься прагненням досягти успіху, отримати результат, заслужити похвалу. Звідси наполегливість, егоїзм. Інтереси сьогоднішнього дня для них понад усе.

image"Помаранчеві діти"  легко збудливі, так само, як "червоні" та "жовті", але це збудження не має виходу. І діти веселяться, балуються, кричать без всякої причини. Тому так небезпечний помаранчевий колір: коли до помаранчевого сонця додається оранжеве небо та ще оранжева мама - цей колір стає верескливим, неприємним, він дратує і спустошує.

image "Синя" дитина - спокійна, врівноважена, любить робити все не кваплячись, докладно. Із задоволенням лежить на дивані з книжкою, роздумує, все детально обговорює. Вона обирає задушевну дружбу з самовіддачею і самопожертвою, тому що, на противагу "червоним" дітям, їй приємно віддавати, а не отримувати. Часто діти обирають синій колір не тому, що вони спокійні, а тому, що в даний момент дуже потребують спокою.

ЗНАЙДИ СВІЙ ПОДАРУНОК

image

ВЕЧІРНІЙ КІНОЗАЛ

imageimageimage "Вартові  галактики"

 "Вартові  галактики 2" Гайда працювати

image

pdf
Додано
29 березня
Переглядів
28
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку