Бесіда керівника з колективом

Про матеріал
Вступна бесіда -це перша зустріч керівника з колективом. Тут більшість з учасників вперше отримують загальне знайомство з хореографічним мистецтвом.
Перегляд файлу

Бесіда керівника з колективом

 

         Вступна бесіда -це перша зустріч керівника з колективом. Тут більшість з учасників вперше отримують загальне знайомство з хореографічним мистецтвом. Завдання керівника -донести слухачам, які мали до цього лише поверхневе уявлення про танець, загальні відомості про цей прекрасний вид мистецтва.

  Перша бесіда повинна ознайомити учасників з новим для них, цікавим, що має свою багату історію, мистецтвом танцю.

Зрозуміло, що вступна бесіда не може охопити всього спектра запитань, пов’язаних з хореографією. Вона буде стосуватися лише загальних найбільш суттєвих положень, що визначають загальні риси танцю, як одного із видів мистецтва. І тому в майбутньому з учасниками необхідно регулярно, не менше одного разу в місяць, проводити подібні бесіди.

   Їх мета-виховати в учасників патріотичну гордість за український національний танець та українську хореографію взагалі. Зацікавити учасників колективу до серйозної роботи, розвіяти хлібні погляди на заняття танцями, як на щось легковажне.

  Тематика бесід може бути різноманіття. Їх зміст може складатись з коротких оглядів з історії народного танцю, класичного балету, про роботу Національного ансамблю танцю ім. Павла Вірського, про державні народні хори з балетними групами, про ансамблі пісні і танцю, а також кращі самодіяльні хореографічні колективи.

    Бесіди які викликують зацікавлення, якщо їх наситити яскравими фактами та прикладами. Краще, коли керівник у своїх бесідах зверне увагу на успіх місцевих хореографічних колективів. Найкраще було в усе це підкріплювати показом відеофільмів про ці колективи.

doc
Додано
29 жовтня 2020
Переглядів
501
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку