Беспечний інтернет та правила роботи в ньому

Про матеріал
Презентація до уроку – гри для 2-го класу« Безпечний Інтернет та правила роботи в ньому».
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпека в мережі Інтернет

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Інетик та Лаврушка

Номер слайду 4

Інтернет – корисна справа, Розважальна і цікава, Пізнавальна, бо про все Інформацію несе. Він простий в користуванні І поради бездоганні Роздає, мов щирий друг, Всім бажаючим навкруг. Він потрібен щохвилини Для цікавої дитини І на безліч запитань Відповість їй без вагань. В час прогресу неодмінно, Хто навчається сумлінно, Не цурається його, Знань здобуде – о-го-го!

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Пошукова система А куди ж нам прямувати, Що, коли і як шукати. Допоможе нам система, Пошукова – оце тема! Їй задай скоріш питання, Можеш відшукати вітання, Це цікаво і доречно, Лиш працюй ти в ній безпечно.

Номер слайду 7

Відстані для Інтернету Зовсім-зовсім не страшні. За секунду він доставить Повідомлення тобі. Якщо друг взяв планшет І поїхав за кордон Підключаєш Інтернет – І ніяких перепон! Електронного листа Принесе тобі миттєво Ну, а відео-дзвінок, Скоротить розлуку суттєво.

Номер слайду 8

Пригоди Петрика

Номер слайду 9

Не можу уявити Життя без Інтернету, Що всі куточки світу Заплів в свої тенета. Лиш кнопку я натисну – Відкриються в вікні Новин велика збірка І правила, й статті. Встають переді мною Найвищі в світі гори. Ліси стоять стіною, Хлюпочуть хвилі моря. Я побуваю в шахті І в космос піднімуся. З подругою в фейсбуці Я легко поділюся. Та є у «павутині» Картинки не хороші, І сайти підозрілі, Настроєні вороже. А є й такі там сайти, Мов вовк в овечій шкурі – Поки їх розпізнаєш, Вони тебе обдурять. Учись добру в мережі, Шукай знання й новини, А сайти злі, що брешуть, Обходить ми повинні.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Буває пропонують: «Туди й туди зайдіть Та по цьому номеру негайно подзвоніть!» З вас грошей багато знімуть, нічого не дадуть, Бо в цьому лохотроні легко дітей надуть!

Номер слайду 12

Раптом з щілини між рядків Вилазить купа хробаків. Нешкідливі вони на вид- Але кожен в собі біду таїть. Можуть файли витирати, Можуть гроші викрадати. Пропонують нам гуляння Вірус - майстер маскування. Не хочу втрапити в біду - Антивірус заведу!

Номер слайду 13

Номер слайду 14

У пошуках свого кохання Ти починаєш спілкування Із незнайомцем віртуальним, Що прагне зустрічі реально. Не дай ввести себе в оману! Скажи ти «Стоп!» цьому обману, Закінчи небезпечну гру, Навчись розпізнавати цю брехню.

Номер слайду 15

Образ не пиши! Спілкуйся культурно! Не створюй конфліктів – поступиш розумно! Не принижуй гідність ніколи й нікого – І ніхто не скаже тобі слова лихого

Номер слайду 16

Якщо щось страшно й неприємно – Не переживай даремно, Швидко до дорослих поспіши, Розкажи і покажи.

Номер слайду 17

Правила поведінки в Інтернеті Ти шахраям не вір, інформацію перевір! Не хочу потрапити в біду - Антивірус заведу! Телефон свій, адресу, фото В Інтернет не виставляй І чужим не повідомляй! Образ не пиши! Спілкуйся культурно! Не створюй конфліктів – поступиш розумно! Якщо щось страшно й неприємно – Не переживай даремно, Швидко до дорослих поспіши, Розкажи і покажи.

Номер слайду 18

Тестування з Софійкою

Номер слайду 19

Гімнастика для очей Сидимо в автобусі ми, Дивимось на всі боки. Дивимося вгору, дивимось униз А автобус наш стоїть, що ж це він притих? Внизу річка - глибоко, Вгорі пташки - високо. Двірники – туди-сюди Витирають личенько. Колеса закрутилися, Вперед ми покотилися.

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Дякую за увагу!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Шикута Вікторія Вікторівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
ppt
Додано
12 березня 2021
Переглядів
755
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку