Безпечний Інтернет та соціальні мережі

Про матеріал
Розробка дидактичних матеріалів до Дня безпечного Інтернету (презентація) на тему "Безпечний Інтернет та соціальні мережі" Присутні посилання на відеоролики. Можна використати тест-перевірку "Безпечний інтернет" Писар С.Ф.з цього сайту.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпечний Інтернет та соціальні мережі

Номер слайду 2

День безпечного Інтернету – 2й вівторок лютого. Міжнародний день безпечного Інтернету проводиться щороку другого вівторка лютого. Основне покликання цього Дня зробити Інтернет чистішим від негативних чинників. Традицію відзначати Міжнародний день безпечного Інтернету започаткували в Європі у 2004 році. У 2008 році 40 країн, в тому числі і Україна, взяли участь у цій акції.

Номер слайду 3

Небезпека у Соцмережі Міжнародний день безпечного Інтернету https://www.youtube.com/watch?v=QSm. MUqogh. Ig (4.02)

Номер слайду 4

Головним координатором Дня безпечного Інтернету в світі стала некомерційна організація Insafe, яка складається з національних організацій, створених за участю Єврокомісії. Компанія вважає своїм основним завданням підтримку громадян в безпечному, етичності та ефективному використанні Інтернету, як і інших інформаційних і комунікаційних технологій.

Номер слайду 5

Україна долучилася до цього процесу лише в 2008 році. Тоді була створена Коаліція за безпеку дітей в Інтернеті. Безпечний Інтернет https://www.youtube.com/watch?v=Ujows. Di1 De4 (14.09)

Номер слайду 6

Був створений сайт Onlandia, на якому можна знайти ретельно розроблені “інструктажі з техніки безпеки” знаходження в Інтернет для всіх категорій населення, завантажити спеціальну “дитячу” версію електронної пошти, вільну від вірусів і спаму.

Номер слайду 7

За даними досліджень, в Україні 96% дітей у віці від 10 до 17 років користуються інтернетом, але більше половини з них не знають про те, яка небезпека чекає на них в мережі. Безпека в Інтернеті - просто!https://www.youtube.com/watch?v=z2t. D0 Ug6_w0 (4.22)

Номер слайду 8

Захистіть свій комп’ютер• Регулярно оновлюйте операційну систему.• Використовуйте антивірусну програму.• Використовуйте брандмауер.• Створюйте резервні копії важливих файлів.• Будьте обережні при завантаженні нових файлів. Захистіть себе в Інтернеті• Будьте обережними, надаючи особисту інформацію.• Думайте про те, з ким ви розмовляєте.• Пам’ятайте, що в Інтернеті не все є надійним і не всі є чесними. Дотримуйтесь правил! Ви маєте дотримуватися закону навіть в Інтернеті.• При роботі в Інтернеті ви повинні піклуватися про інших так само, як про себе. Використання Інтернету є безпечним, якщо виконувати основні правила:

Номер слайду 9

Номер слайду 10

«Інтернет – це інструмент, а не мета. Використовуйте його розумно та відповідально».

pptx
Додано
26 лютого
Переглядів
94
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку