« Будую дружні стосунки»

Про матеріал
Презентація « Будую дружні стосунки» показує , що без дружніх стосунків людина неповноцінна. Мотивує знаходити нових друзів, розширяти дружні стосунки, берегти своїх друзів. Дає уявлення про те, як будувати дружні стосунки, та цінувати друзів. Даний матеріал можна використовувати на уроках «Я досліджую світ» та на годинах спілкування.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Будую дружні стосунки   (до підручника Т.Єресько, О.Безкоровайної ,,Я досліджую світ’’ за редакцією М.С.Вашуленка, 4 клас) Підготувала вчитель початкових класів КЗ Лозівський ліцей ст. №8 Ковальчук Катерина Віталіївна

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Друзі – справжній скарб. Скарб нелегко знайти, але , якщо не берегти його, то легко  втратити. Тому сьогодні ми поміркуємо  про те, як правильно будувати  стосунки з друзями, щоб не втратити цей скарб.

Номер слайду 5

Прочитай речення. Поясни значення виділених слів. Добери синоніми до слова друг.

Номер слайду 6

Привітання

Номер слайду 7

,,Збери’’ прислів’я. Поясни їх зміст.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Однією з моїх найбільших потреб є бути людяним і визнаним кимось, хто важливий для мене. Відомий психолог сказав: «Завжди в нашому житті повинна бути хоч би одна людина, яка піклується про нас, про яку ми піклуємося. Якщо ми не маємо такої людини, ми не можемо задовольнити свою основну потребу». Якщо ми маємо друга, який любить нас і приймає такими, якими є, то це настроює нас вільно насолоджуватися взаєминами. Щоб мати такого друга, я сам повинен бути таким другом.

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Підсумок уроку Друг – це добра, чесна, правдива, чуйна, вихована людина. Саме на найкращих рисах людського характеру будується дружба. Помістіть цю рису характеру в свої серця.

ppt
Додано
4 січня
Переглядів
121
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку