Буклет "МАРКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ КОСТЯНТИНІВСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

Про матеріал

Буклет, в якому можна знайти змістовну інформацію про історію виникнення і розвиток , школи в селі Маркове. В буклеті ми розмістили школи зроблені учнями.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

МАРКІВСЬКА ЗОШ І-ІІІ СТУПЕНІВ КОСТЯНТИНІВСЬКОЇ РАДИ ДОНЕЦЬКОЇ ОБЛАСТІ Школа сьогодні – це злагоджений, творчий колектив вчителів-новаторів та учнів, дружна команда однодумців, якій по силах будь-яка задача. Юридична адреса закладу: 85132 вул. Молодогвардійців 93 село Маркове Костянтинівського району Донецької областітел. 0627299154 Email: markovo.city@ukr.net. Дитяча організація ВЕСЕЛКОВА КРАЇНА - вивчає історію рідного села, рідного краю;- проводить краєзнавчу, пошукову роботу. Спортивний профіль навчання Команда школи займає призові місця у районній військово-патріотичній грі «Джура», змаганнях з баскетболу, волейболу (вчитель Бударєв В. П.). Вокальний ансамбль «Наша марка» займає призові місця у районних пісенних конкурсах (вчитель Фартушна О. М.). Буклет «Марківська ЗОШ» виконала творча група учнів Марківської ЗОШ (Василенко С. М. 15 років, Паршина А. О. 15 років, Бударєва І. В. 16 років)Керівник: Кулінченко О. Л.

Номер слайду 2

Історія. Марківської  загальноосвітньої школи  I – III ступенів       Костянтинівського району Донецької області Марківська школа почала свою освітню діяльність у 1921 році як початкова школа. Тоді заняття розпочиналися ближче до зими, коли в селі закінчувалися польові роботи. На території сіл Горбоконівки, Білого Яру, Федорівки, Ново-Маркове та Майського розташовувалися початкові школи, після закінчення яких, учні здобували освіту в Марківській семирічній школі. З 1953 р. в школі започатковано 7-річне навчанняз 1960 року по 1996 рік – 8-річне навчання з 1996 р. і до сьогодні – загальна середня школа.1 листопада 1965 р. – підписаний Акт про введення в експлуатацію Марківської восьмирічної школи (новобудова). Перший директор нової школи. Терещенко Михайло Єлисейович По його запропонованому проекту велося будівництво школи. Відкрились двері нової, восьмирічної школи у1965 р. На той час в школі налічувалось 170 учнів і 14 учителів. Було 4 повних початкових класи, наповнюваність яких становило від 13 до 28 учнів.

pptx
Додано
26 вересня 2018
Переглядів
1422
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку