ЧТО ЖЕ ТАКОЕ ЛЮБОВЬ?

Про матеріал
ЧТО ЖЕ ТАКОЕ ЛЮБОВЬ? ⠀ [Здесь не будет про розовых слоников, любви до гроба и про то, что для каждого она своя] ⠀ Помните, я уже у вас спрашивала «Куда уходит любовь»? Вот вроде кажется всё, люблю его, не могу. Именно с ним хочу дожить до старости, воспитывать детей. А потом бац, пустота и разочарование. И уже обратное - с ним не могу. ⠀ Можем конечно, говорить о том, что страсть прошла. Но если мы возьмём отношения, построенные не на химии, а длиной в 10 лет?
Перегляд файлу

З самого дитинства Чіпка мріяв бути господарем на власній землі, мріяв про життя, зовсім інше від того, яке бачив малим хлопцем. І коли йому та матері дісталися «днів на десять поля» після смерті далекого родича, Чіпка став справним господарем і його родині посміхнулося щастя. Щоб хоч якось позбутися власних душевних конфліктів Чіпка починає звикати до чарки, заводить дружбу з досить сумнівною компанією. Разом з Лушнею, Матнею і Пацюком починає «пропивати» все нажите, чим і змушує матір покинути рідний дім. Та такий спосіб життя вже зовсім скоро дається взнаки. Чіпка заради досягнення неблагородної мети вбиває невинну людину, він вбиває сторожа. Такий вчинок не міг залишитися пробаченим, хоча молодика й не засуджують до ув’язнення, та постійні докори сумління вже не покидають його. Серце хлопця розривається на маленькі шматочки, совість не бажає миритися зі скоєним. Це на певний період і повертає справжній лик молодика. А ще цьому посприяло й щире, взаємне кохання Чіпки до Галі.

Добра, чуйна дружина змогла змінити життя свого чоловіка на краще. Буденні радощі, добрі друзі, дружня родина — усе було в Чіпки, навіть робота в управі з’явилася, і повага людей повернулась. Але минуле про себе нагадало: парубка відсторонили від управи «по неблагонадёжности», постійні гнівні спалахи повернулися, а сім’я почала руйнуватися. Знову пияцтво, знову ненадійні друзі. А потім ще одне вбивство. Ось і все життя, жахливе, незрозуміле життя однієї людини, простого чоловіка…

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
17 січня 2020
Переглядів
283
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку