День цивільної оборони

Про матеріал
Презентація створена для дітей про День цивільної оборони для початкових класів
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День цивільної оборони

Номер слайду 2

Всесвітній день цивільної оборони - це свято 1 березня, присвячене підготовці цивільного населення до надзвичайних ситуацій і різних подій. У цей день проходять різні семінари і навчання з порятунку себе в разі НС.

Номер слайду 3

День цивільної оборони - історія свята1 березня 1972 року була створена Міжнародна Організація Цивільної Оборони (МОЦО), яка навчала людей самозахисту у разі катастроф.

Номер слайду 4

Цілі Всесвітнього дня цивільної оборонизабезпечення доведення до відома світу громадськості життєвої важливості цивільної оборони та підвищення рівня поінформованості про готовність до запобігання нещасних випадків або стихійних лих та заходів, що вживаються в разі цих інцидентів;відзначення зусиль та досягнень національних служб, відповідальних за боротьбу з лихами, вшанування пам'яті жертв.

Номер слайду 5

Щороку урочистості присвячуються різній темі

Номер слайду 6

У 2023 році під час повномасштабної війни День цивільної оборони особливо актуальний, адже від дій російської армії часто страждає мирне населення. У цю дату можна записатися на курси першої медичної допомоги або семінар з основ військової безпеки.

Номер слайду 7

Рекомендації фахівців Державної служби України з надзвичайних ситуацій, закордонних фахівців із безпеки та шкільних офіцерів щодо дій у разі наступних надзвичайних ситуацій. Правила поведінки під час надзвичайних ситуацій

Номер слайду 8

Правила поведінки в умовах воєнного стану

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Пам'ятай ! Життя - найбільший скарб людини

Номер слайду 13

Дякую за увагу !

pptx
Додано
25 квітня 2023
Переглядів
944
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку