День фізичної культури та спорту

Про матеріал

Сценарій має простий і нестандартний ключовий момент, коли відбувається піднесення значення спорту у життя людини паралельно з вшануванням тих учнів, хто вже має перемоги, з метою залучення всіх учнів до спортивної діяльності.

Перегляд файлу

НАВЧАЛЬНО-ВИХОВНИЙ КОМПЛЕКС

“ГІМНАЗІЯ – ЗАГАЛЬНООСВІТНЯ ШКОЛА I-III СТУПЕНІВ № 4”

СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

 

 

«День фізичної культури та спорту  - 2019»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

м.Світловодськ - 2019

Мета: формування ключової компетентності (здоров’язберігаючої) - спонукати школярів до систематичного фізичного самовдосконалення; сприяти утвердженню пріоритетів ведення здорового способу життя, розвитку рухових якостей, почуття колективізму, дружби, взаємодопомоги.

Обладнання: аудіо запис пісень, спортивний інвентар.

Склад учасників: діти, вчитель, гості.

Ведуча: Спорт – це  рух, це сила, краса, перемога…Це життя! І наше свято тому підтвердження. Тож, вітаємо всіх з Днем фізичної культури, та давайте дружно віддамо частину поваги активному, здоровому способу життя, щоб отримати задоволення від нашого сьогоднішнього  зібрання.

Вчитель фізичної культури: Школо, рівняйсь!....

Ведуча: Але для початку давайте привітаємо один одного девізами про спорт:

  •                   Команди учнів 2А, 2Б, 3А, 3Б, 4А, 4Б, 5А, 5Б, 6А, 6Б, 7А, 7Б, 8А, 8Б, 8В, 9А, 9Б,10,11.

 

  • Ведуча: Слово для привітання надається директору НВК №4 Вікторії Вікторівні Пудич……

Ведуча: На святі також присутня гостя, керівник Туристичного гуртка Центру дитячої та юнацької творчості, Наталія Кімбірська, яка неодноразово здобувала перемогу разом зі своїми вихованцями.

Ведуча: Чирлідинг — окремий самостійний вид спорту. З нього проводяться змагання українського масштабу, європейського та світового.

Запрошуємо 11 клас показати нам свою майстерність

Ведуча: Команда заряджається і йде в тому напрямку, в якому її веде тренер – вона йде до вершин. Завдячуючи наполегливій роботі та терпінню тренерів, наша школа може пишатись нашими спортсменами, які неодноразово відзначались по всій нашій Україні. Це наші чемпіони, наша гордість. Прошу зробити крок вперед дітей, яких я зараз назву:

Губа Данило, Романченко Артур, Боканов Дмитро, Стороженко Улляна, Степченко Марія, Черноіван Євген, Онуфрієнко Богдан, Онуфрієнко Дмитро, Нестеренко Роман, Петрова Анастасія, Лімаренко Вікторія, Прасолов Вінеамін, Вабіщевич Тихон, Стадніченко Андрій, Покотило Тимофій, Арендаренко Дан, Васечко Влад, Сичевський Ярослав, Петров Матвій, Линник Руслан, Корвяков Анатолій, Гаркуша Артем, Якунін Валерій, Летюка Іван, Пігарін Роман, Ромащенко Єгор, Апанасенко Савелій, Єднєва Ярослава, Марченко Олександр, Плоткін Владислав, Крижановський Віктор, Шаповал Андрій, Соколов Володимир, Дуднік Владислав, Бублик Михайло, Христенко Злата.

Ведуча: Нам є ким пишатися. Це наші вчителі   фізичної культури. Вони віддали спорту роки свого життя. Це Ніна Петрівна Демченко та Олена Арнольдівна Євсеєва – Андросова. Ми дякуємо Вам, наші вчителі, за здобутий титул в минулому навчальному році «краща футбольна школа» серед шкіл міста. Бажаємо Вам сил та натхнення для виховання наступних чемпіонів. Запрошуємо Вас і наших чемпіонів до Олімпійського кола, кола вшанування.

 (чемпіони проходять по колу)

Ведуча: А зараз ми подивимося, якими видами спорту займаються наші діти:

(по черзі демонструють свої вміння)

  • Футбол;
  • Бокс;
  • Баскетбол;
  • Дзюдо;
  • Гімнастика;
  • Велоспорт.

Ведуча: І знову чирлідинг. Зустрічаємо команду шостих класів.

Ведуча: А тепер переходимо до основної частини нашого свята.Кожне змагання починається з розминки. Запрошуємо Всіх на святковий забіг та зарядку.

Ведуча:А зараз переходимо до виконання вправ, до соїх спортивних етапів.

(учні переходять до виконання вправ, у наступних етапах: «Веселі перегони», «Веселі старти», «Спортивне орієнтування», «Смуга перешкод», «Футбол», «Силові види спорту»)

Ведуча: Прийшов час підбити підсумки змагань….

Ведуча: І знову вас вітає команда чирлідингу, яка подарує нам обстановку «позитивного фанатизму» до спорту. Зустрічаємо учнів 8-х класів.

Ведуча. Завершилося наше свято, але нехай у душі не згасає вогник бажання бігати, стрибати, плавати, метати! І щоб ми завжди пишалися чемпіонами  нашої школи. До нових зустрічей!

 

 

 

 

 

docx
Пов’язані теми
Фізична культура, Сценарії
Додано
25 вересня 2019
Переглядів
510
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку