День нової книги:" Книжковий подіум"

Про матеріал
День нової книги : прем`єра книги найславнішого українського дитячого письменника Всеволода Нестайка.
Перегляд файлу

            Марафон бібліотечних новин:

    День нової книги  «  Книжковий подіум.»

                                                           « Школа повинна бути царством книжки»

                                                                                               В.О.Сухомлинський

 

Для учнів 3-А, 3-б класів в читальному залі шкільної бібліотеки криворізького ліцею «Джерело» відбулась Прем`єра книги  найславнішого українського дитячого письменника, казкаря - Всеволода Нестайко «Дивовижні пригоди в лісовій школі».

      В казковому лісі , який придумав письменник Всеволод Нестайко, відкрилась лісна музична школа з ведмежою мовою навчання.

     Ти хочеш познайомитися з тими, хто записався до неї? Ти ж любиш казки, де трапляються всякі різні пригоди? Так ось … Вчаться там зайчик Кося Вухань, їжачок Колька Колючка, ведмежатко Михайлик Ведмежатко, Вірочка Вивірчук , Раїса Мняу, Вася Кицин і другі звірята. Школа працює літом, а взимку в учнів канікули, тому що хтось з них спить. Це так називається зимова сплячка.

   І ось захотілося якось Колькі Колючці побачити живого Діда Мороза, Бабу Морозиху і Снігурочку, і тому він попросив Косю розбудить його під самий Новий рік.

Але пан Крижан Холодрига, господар лісу, любив порядок і хорошими вважав тільки тих, кого можна заморозити і тримати холодними…

Ну а далі ти прочитаєш сам: як до Крижана попали Кай і Колько і трохи не змерзли, ти взнаєш, хто відправився виручати бідолах. Виявляється, Холодригу може перемогти  тільки таємничий Яшка. Хто він такий? Барабашка, якого ніхто ніколи не бачив, але діти – звірята могли з ним розмовляти. Чи зможе він допомогти всім хто виявився в полоні у господаря Лісу?

А чи знаєш ти, що він хотів зірвати свято Нового року, тому, що запер у себе Діді Мороза, Бабу Морозиху, Снігурочку?

…Загадковий Яшка – барабашка допоможе друзям, тому, що він любить свій Ліс. Але куди він зникне перед самим Новим роком? І чому читачу стане трішки сумно, коли він дійде до кінця читаючи ці дивовижні пригоди казки? Ось така зустріч з яскравими персонажами, веселими і захоплюючими пригодами, фірмовим авторським гумором, а також повчальними історіями, які виховують тільки позитивні якості.

Зацікавили Вас? Тоді хутчіш до шкільної бібліотеки де на вас вже чекає книга( 4 частини) із серії «Дитячий   бестселер» Всеволода Нестайко «Дивовижні пригоди в лісовій школі»,приєднуйтесь

Проведена Прем`єра книги  направлена на виховання у дітей інтересу до читання, і як результат книжки сучасного дитячого письменника Всеволода Нестайко – не затримуються на книжковій поличці в шкільній бібліотеці, і кожна перерва між уроками, це ті радісні хвилини читання, обговорення прочитаного, пошуки  нової книги для читання, рекомендації товаришеві з вибору книги, змістовно проведений свій вільний час.

C:\Users\User\Desktop\заходи нові форми роботи 2020р\Новая папка\IMG_20191016_111027.jpg

docx
Додано
4 лютого 2022
Переглядів
262
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку