Діагностувальна робота. Диктант " Весна"

Про матеріал
Диктант для учнів 3 класу НУШ. Текст диктанту містить 75 слів. Важливо: при оцінюванні береться до уваги грамотність, каліграфія і культура оформлення письмової роботи. Презентація адаптована для використання в умовах дистанційного навчання та стане в нагоді для вчителів під час проведення діагностувальної роботи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діагностувальна робота. Диктант. Весна. Підготувала Вчитель Молоткова Інна Іванівна

Номер слайду 2

18.03.2024 СьогодніЕмоційне налаштування. Ось і все! Дзвенить дзвінок,В гості йде до нас урок. Сядьте зручно! УсміхнітьсяІ на мене подивіться!На урок старання не забудьте взяти. Будемо уважні. Починаєм працювати!rrrrr

Номер слайду 3

18.03.2024 СьогодніУрок№98-99 Розділ 9. Будую речення Сьогодні на уроці української мови ми будемо писати диктант. Повідомлення теми уроку.

Номер слайду 4

18.03.2024 СьогодніУрок№98-99 Розділ 9. Будую речення ПРАВИЛА ДИКТАНТУ 1. Слухаємо 2. Пишемо 3. Перевіряємо

Номер слайду 5

19 березня. Диктант. Весна

Номер слайду 6

Весна Настала весна. Сонце піднялося вище над гори­зонтом. Дні стали довгими і ясними. Ось одного весняного дня діти пішли до лісу. Ліс зустрів їх радісно. Він почав прокидатися. Ліщина викинула свої висячі сережки. На деревах почали набухати бруньки. Берізки дають людям свій живильний прозорий сік. Прокинувся вуж. Він був ще млявий. Грівся на сонечку під старою сосною. Ожило і птаство. Чути радісне щебетання. Діти бігали по лісу. Гралися в рухливі ігри, раділи весняному сонечку, блакитному небу.

Номер слайду 7

Все вдалося. Потрібна допомога. Самооцінка Було важкувато

pptx
Додав(-ла)
Молоткова Інна
Пов’язані теми
Українська мова, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
18 березня
Переглядів
541
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку