Діагностувальна робота
Тема. Здоровий спосіб життя
а) правильне харчування б) сон до обіду в) руховий режимO
г) корисні звички д)позитивні емоції е) особиста гігієна
2. Що впливає на стан здоров’я кожної людини?
а) будова тіла б) спосіб життя в) виконання домашнього завдання
3. У м’ясі, яйцях, рибі, молоці, квасолі містяться:
а) жири б) вуглеводи в) білки
4. Які продукти містять вуглеводи?
а) морква, буряк, ананас б) хліб, крупи, картопля в) масло, сметана, сир
5. Оберіть інфекційні захворювання:
а) грип б) гастрит в) алергія г) кір д) вади серця е) туберкульоз
6. Що відноситься до продуктів харчування тваринного походження?
а) масло вершкове б) гречка в) насіння г) риба д) молоко
7.Познач ті чинники, що шкодять здоров’ю людини:
а) переїдання б) вживання фруктів в) заняття спортом
г) недосипання д) куріння
8.Які страви української кухні ви знаєте? Запишіть їх.
9.Установіть відповідності:
1) аварійна газова служба а) 101
2) швидка медична допомога б) 104
3) поліція в) 103
4) пожежно-рятувальна служба г) 102
10. Що потрібно робити, якщо людина захворіла на інфекційне захворювання?