Дидактичні матеріали для уроків виробничого навчання з професії "Офіціант" на тему: "Столові прибори"

Про матеріал
Мета уроку: навчальна: формувати професійні вміння і навички розрізняти види та призначення столових приборів; навчити правильному розрізняти види та призначення столових приборів з дотриманням правил охорони праці; розвиваюча: розвивати професійну компетенцію учнів у відпрацюванні навиків, творче та раціональне мислення; виховна: виховувати креативність, естетичні смаки. Методична мета: Методика проведення уроку виробничого навчання із використанням ігрових технологій та ІКТ.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема уроку: Столові прибори. Розробила Майстер виробничого навчання Пирожок Тетяна Миколаївна

Номер слайду 2

Мета уроку: навчальна: формувати професійні вміння і навички розрізняти види та призначення столових приборів; навчити правильному розрізняти види та призначення столових приборів з дотриманням правил охорони праці; розвиваюча: розвивати професійну компетенцію учнів у відпрацюванні навиків, творче та раціональне мислення; виховна: виховувати креативність, естетичні смаки. Методична мета: Методика проведення уроку виробничого навчання із використанням ігрових технологій та ІКТ.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Столові прибори Основні прибори: закусочний – виделка і ніж - до холодних страв і закусок. рибний – виделка з поглибленням, лопатоподібний тупий ніж - для рибних гарячих страв, столовий – виделка, ніж і ложка - для сервірування столу і при подачі других страв і супів. десертний – виделка, ніж і ложка - менш закусочних, виделка з трьома зубцями – при подачі солодких страв, фруктовий – менш десертного, виделка з двома зубцями, ніж – з загостреним кінцем, перочиноподібний (при подачі фруктів).

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Допоміжні прибори: Щипці кондитерські великі – для розкладання тістечок, маленькі для цукру, шоколаду-асорті.щіпці для горіхів – міцні з гофрованими зубцями і поглибленням для горіхів.щіпці для льоду. Лопатка ікорна – у вигляді плоского совка. Лопатка рибна – продовгуватої форми для розкладання холодних і гарячих рибних страв. Лопатка кондитерська – широка – для тортів і тістечок.

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

Номер слайду 42

Номер слайду 43

Номер слайду 44

Номер слайду 45

Номер слайду 46

Номер слайду 47

Номер слайду 48

Номер слайду 49

Номер слайду 50

Номер слайду 51

Номер слайду 52

Номер слайду 53

Номер слайду 54

Номер слайду 55

Номер слайду 56

Номер слайду 57

Номер слайду 58

Номер слайду 59

Номер слайду 60

Номер слайду 61

Номер слайду 62

Номер слайду 63

Номер слайду 64

Номер слайду 65

Номер слайду 66

Номер слайду 67

Номер слайду 68

Номер слайду 69

Номер слайду 70

Номер слайду 71

Номер слайду 72

Номер слайду 73

Номер слайду 74

Номер слайду 75

Номер слайду 76

Номер слайду 77

Номер слайду 78

Номер слайду 79

Номер слайду 80

Номер слайду 81

Номер слайду 82

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Гутів Наталія Василівна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
17 травня 2020
Переглядів
1699
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку