Дізнайтеся свій тип мислення тест у картинці

Про матеріал
Дізнайтеся, що переважає у вашому мисленні: творчість чи логіка У психології існує багато різних типів мислення, однак якщо узагальнити, то можна виділити два основних: творчий і логічний. Психологічний тест у картинці задіє підсвідомість і визначить ваш тип мислення.
Перегляд файлу

Дізнайтеся свій тип мислення: тест у картинці

Дізнайтеся, що переважає у вашому мисленні: творчість чи логіка

 У психології існує багато різних типів мислення, однак якщо узагальнити, то можна виділити два основних: творчий і логічний. Психологічний тест у картинці задіє підсвідомість і визначить ваш тип мислення.

Щоб дізнатися, який тип мислення переважає у вас, достатньо лише швидко на зображення. Що ви побачили першим?

https://cdn.meta.ua/meta_news/fb/01000qqc-fbe2.png

Голова лева

Якщо ви бачите на зображенні голову лева, це означає, що ви схильні аналізувати й обмірковувати - в вас переважає логічний тип мислення. Ваші сильні сторони: уважність, посидючість і старанність. Ви ретельно обмірковуєте кожне своє рішення і завжди дієте з розумом.

Мавпа на дереві

Якщо ви побачили мавпу, значить, ви любите дивитися на ситуації під різним кутом - в вас переважає творчий тип мислення. До всіх завдань ви підходите з креативом і завжди шукаєте нестандартні шляхи вирішення проблем. У прийнятті рішень ви більше керуєтеся почуттями, ніж логікою.

 

docx
Пов’язані теми
Психологія, Інші матеріали
Додано
19 березня 2023
Переглядів
371
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку